Асен Блатечки стана любимец на димитровградската публика

Директорът на театъра Атанас Капралов обявява победителя

Актьорът, спряган за секссимвол на българския театър Асен Блатечки е тазгодишният носител на наградата "Любимец 13", обяви на пресконференция днес директорът на ДТ "Апостол Карамитев" Атанас Капралов. Отличието се връчва за пета поредна година и публиката е тази, която определя своя любимец.

С помощта на анкетни карти зрителите гласуват след всяко гостуващо представление през годината в Димитровград. Миналата година това бе шефът на актьорския съюз в България Христо Мутафчиев, участвал на местна сцена с постановката "Шведска защита". През 2009 -та любимец на димитровградската публика стана Камен Донев. Първият носител на "Любимец 13 " е Валентин Танев, удостоен с наградата през 2007-ма година. Ивайло Христов е отличен със зрителско признание през 2008-ма година, припомни Капралов.

Както повелява традицията, снимка на Блатечки бе поставена във фоаето на театъра, редом с останалите носители на "Любимец 13". Утре вечер актьорът ще гостува в Димитровград с постановката "Секс, наркотици и рокенрол" и след това ще получи статуетката, с която ще бъде официално обявен за "Любимец 13" на местната публика. За Блатечки има и материална награда в размер на 1 000 лв., която осигурява голямо предприятие в Димитровград.

Асен Блатечки стана "Любимец 13"

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини