Антон Ставрев от "Стъклен дом" на димитровградска сцена

Актьорът Красимир Ранков, снимка БНР

Пловдивският театър ще се представи на димитровградска сцена днес от 19 часа, постановката се казва "Детектор на лъжата",а авторът на текста е Василий Владимирович Сигарев. Той е известен в театралните среди като еталон на новата руска драматургия и автор на над 15 пиеси.

В постановката участва популярно лице от ТВ екрана, актьорът от "Стъклен дом" Красимир Ранков, който се превъплащава в образа на охранителя Антон Ставрев. Другите актьори в пиесата са Красимир Доков и Ивана Папазова. Билетите за пиесата свършиха преди дни, коментира Калина Монева от организационния отдел на театъра и допълни ,че интересът към "Детектор на лъжата" е голям.

Героите попадат в комични и тъжни ситуации, търсейки себе си и опознавайки близките си от една по-различна светлина.  За да разбере къде мъжът й е скрил заплатата си, Надежда Петровна подхожда малко нетрадиционно – извиква у дома си хипнотизатор. Но покрай признанието под хипноза къде е скривалището на парите, Борис издава и други дълбоко „лични” тайни: къде е служил като войник, колко се е охарчил за подарък на любимата си съпруга и дали й е изневерявал. Оказва се, че в сравнение с тайните на Надежда, лъжите на Борис са детски провинения.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини