Американка дава уроци за грим като на Андреа и Мария (видео)

В YouTube се появи любителско клипче, направено от американка, която силно симпатизира на Мария. В него тя се възхищава на красотата, грима и прическите й, и дори се опитва да й подражава.

Според американката, българките и в частност Мария, са много креативни и дори новатори в идеите си за макияжа. Истински горда от това признание е и звездата на телевизия "Планета", която тази седмица гостува в предаването "Автограф".

Певицата споделя, че вече назрява моментът, когато хората ще искат да чуят и нещо друго, различно от поп-фолк звученето. Точно такова е и последното й музикално предложение към феновете - "Всичко е платено", което й носи особено чувство.

По думите на изпълнителката в началото е имала страхове заради различното звучене на песента, но все пак е решила да експериментира. Сега обаче тя е истински щастлива, тъй като песента се приема много добре в дискотеките, а това показва, че нещата започват да се променят.

Американката, която явно е постигнала успех с  "имитацията" на Мария е решила да даде и други съвети в мрежата. Онлайн модната диктаторка взе "На екс" и грима на Андреа!

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини