Събраха парите за пътуването на Галаксико до Торино на спектакъл на ГЕРБ

Танцьорите от "Галаксико" влязоха в ролята на манекени и представиха тоалетите на модна къща Юнона

Над 2 000 лв. успя да набере благотворителната вечер в подкрепа на заминаването на димитровградската балетна школа "Галаксико" на танцовата олимпиада в Торино в края на месеца. Проявата бе организирана снощи от ПП ГЕРБ, а мястото бе комплекс "Планета Пайнер". Сумата е достатъчна за реализирането на начинанието на тукашната танцова школа, обявиха организаторите.

Те се бяха постарали да забавляват пълната дискотека с много танци, хубава музика и мода. В пищно ревю в три части бе представена последната есенно-зимна колекция на модна къща "Юнона", чийто собственик и дизайнер Катя Генева е част от листата с кандидати за съветници от ГЕРБ.

Мода за младежи и жени, докосваща се до всеки вкус и стил показа дизайнерката. Имаше спортни облекла, ежедневни и елегантни рокли, които впечатлиха дамите на събитието. В ролята на манекени се превъплатиха танцьорите от "Галаксико".

В паузите между ревюто публиката забавлява фолк дивата Гергана, танцьори от "Галаксико" и хасковския балет "Рона". Успех на димитровградските таланти пожела кандидатът за кмет, издигнат от ГЕРБ Иво Димов. Той подчерта, че ако бъде избран за кмет ще работи за развитието на малкия и среден бизнес и ще инвестира в талантите на Димитровград. Че заслужават да заминат в Торино децата на хореографа Тихомир Митев, бе убедена и водачът на листата на ПП ГЕРБ Катя Чалъкова. Много бизнесмени, политици, общественици уважиха благотворителната проява на ПП ГЕРБ снощи.

Кандидатът за кмет, издигнат от ГЕРБ Иво Димов пожела успех на Галаксико на световната олимпиада в Торино
Дизейнерката и собственичка на модна къща "Юнона" Катя Генева на финала на ревюто

Фолк дивата Гергана се раздаде за каузата на Галаксико като истинска димитровградчанка
Черното и сивото и тази зима е на мода, според дизейнерите на "Юнона"

Танцьорката Десита омая присъстващите в дискотеката на "Планета Пайнер"
Дискотеката се оказа тясна за всички желаещи да подкрепят "Галаксико" към поредното участие на международна сцена

Една от предизвикателните визии на ревюто

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини