Укротени обеми, задължителен бретон и триизмерен грим

Укротени обеми, задължителен бретон и контрастни цветове - това ще е водещото в косите през пролетта и лятото на 2012. Академия и салони Stephan и L`Oreal представиха новите тенденции с вечерен haute coiffure спектакъл „Кабаре".

Артистичният екип на марката, начело на Васил Михайлов, показа колекция салонни прически и допълни вижданията си за следващата година.

Усещането за кабаре и критичният поглед в енигматичните години на миналия век са сред основните артистични вдъхновения за новата колекция на Stephan. Френският бранд представи три основни салонни визии с къса, средна и дълга коса и обединяващия мотив за бретон, който трябва да е на нивото или под веждите.

И в трите предложения се забелязва премахване на обема и толериране на естественото падане на косата по растежа, както и адаптираната спрямо всяка прическа комбинация от минимум два цвята.

Във фокуса на Stephan е доброто подстригване и техниката на работата с цветовете, което предоставя неограничени възможности при сешоара и стайлинга. Всички водещи визии на марката за 2012 година са лесни за поддръжка след излизането от салона и са разработени специално с идеята прическата да бъде практична и да дава достатъчно свобода за интерпретации от страна на клиента в зависимост от повода.

Цветовете варират от комбинация между медно и златисто перлено до всички разновидности на шоколадовото.

Акцент в грижата за косата, препоръчван от фризьорите на Stephan е предложение от L`Oreal Professionnel, придобило митична слава в салоните. Митичното олио е универсален продукт, вдъхновен от вековни традиции, който подхранва косата, улеснява оформянето и придава легендарен блясък. Комбинацията от ценни масла прави косата еластична и осигурява дълготрайна защита. Като партньор на най-добрите фризьори в света L`Oreal Professionnel вдъхновява и колекциите на Stephan, като всички визии за 2012 са разработени на базата на работа с продукти на марката.

L`Oreal Paris допълва визията за следващия сезон с три ключови тенденции, базирани на идеята за триизмерен грим - безброй интерпретации на черното и акцент на очната линия - от най-тънката до най-драматичния опушен грим.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини