Правят филиал на Бюрото по труда в Меричлери?

Изнесен център на димитровградското Бюро по труда да бъде разположен в Меричлери предлагат от ЕНП

Изнесен център на Бюрото по труда в Димитровград да бъде изграден във втория град в общината -Меричлери предлага общинският съветник от групата на ЕНП Иван Гочев.

В докладна записка, която ще бъде разгледана на декемврийската сесия, Гочев се мотивира с невъзможността на големия брой хора без работа, записани на борсата да пътуват често до Бюрото в Димитровград

На последната общинска сесия, от групата на ЕНП заявиха, че ще работят за подобряване условията за живот в Меричлери. Припомняме, че след изборите на 23 октомври начело на малкия град застана Ангел Колев, издигнат от ЕНП.

"Коментирали сме с общината подобен вариант и преди време, каза пред Dimitrovgrad.bgvesti.net директорът на Бюрото по труда в Димитровград Антония Тюйлиева. Според нея, трябва правилно да се прецени доколко целесъобразно е обособяването на такъв център, предвид кризата и цените на билетите.

Тюйлиева допълни, че окончателено тази идея може да се обсъди едва след като Общинския съвет си каже думата. Второто работно заседание на новия местен парламент е насрочено за идния четвъртък, 15 декември.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини