Качествено ли асфалтират димитровградска улица?

Сервизната улица зад блок №3 на бул Благоев

Дупки ли зейнаха в новата асфалтова настилка, която бе поставена преди седмица на сервизната улица зад блок №3 на бул."Д.Благоев". това се питат живеещите в блока, които се оплакаха, че на две места близо до гаражите настилката се е нарушила.

Хората предполагат, че това се е случило заради скоростната работа на асфалтиращата фирма. За нарушената цялост сигнализира наш читател, които паркира автомобила си зад блок №3. Специалисти пък обясниха, че става дума за белязани места, които ще бъдат допълнително изрязани заради намиращи се там шахти. 

Припомняме, че в последния ден на ноември проблемната отсечка, която при дъжд се наводняваше години наред заради липсата на канализация бе асфалтирана. Това се случи в рамките на един ден, когато близо 150 -метровата улица бе изцяло обновена.

Само седмица след това трафикът по сервизната отсечка бе възстановен, а хората както е обичайно паркираха там автомобилите си. В пазарни дни районът поема и голяма част от пристигащите с коли гости на Неделното тържище.

Едната от дупките в новоположения асфалт
Преди седмица отсечката бе асфалтирана в рамките на един ден
На още едно място е нарушена целостта на асфалта

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини