Миранда Кер свали дрехите

Едно от най-популярните лица на "Викториас Сикрет" свали дрехите. Става въпрос за красавицата Миранда Кер, която само преди 11 месеца роди първото си дете. Австралийският модел засне чернобяла фотосесия за списание "Industrie" в Париж с фотографа Уили Вандерпер, съобщават от Daily Mail.

Допреди близо две години Миранда разхождаше стегнатите си форми по подиумите на известната марка за бельо. "Сигурна съм, че нямаше да ме пуснат да дефилирам полугола и с коремче. Щеше да е доста забавно. Можех да бъда Дядо Коледа!" – спомня си времето, в което е била бременна.

Моделът няма проблем с голите снимки, стига те да са естетически издържани. "Хората трябва да се чувстват удобно в телата си. Не смятам, че голите снимки са нещо вулгарно, напротив – нещо съвсем естествено са. Разбира се, когато са направени с вкус" – уточнява съпругата на Орландо Блум.

"Човек трябва да прави упражнения всеки ден, за да се чувства добре. Те помагат не само на тялото да бъде във форма, но и на духа” – съветва красавицата.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини