Най-успешните спортисти за 2011 ясни, имената им засега тайна

Десетте най-добри спортисти на Община Димитровград за 2011 година, тримата най-успешни треньори и още толкова преподаватели по физическо възпитание определи на свое заседание снощи комисия от журналисти и специалисти в областта на спорта. Класацията, която е традиционна за Общината в навечерието на Нова година се прави на база изготвени критерий и попълнени анкетни карти от спортни клубове и училища. Тази година своите предложения за най-добри представители в своите области за 2011 година направиха 12 димитровградски клуба и 13 училища.

Официалната церемония по награждаването на спортист, треньор и учител в димитровградско за тази година е насрочена за понеделник, 19 декември в ресторант “Москва”. До тогава комисията реши да запази в тайна имената на победителите и класираните в десятката на най-успешните спортисти на общината.

Мината година най-добър спортист в общината стана борецът Микяй Наим, а баща му Салим Наим стана най-успешен треньор. За преподавател по физическо възпитание, чийто възпитаници са спечелили най-много отличия през 2010 година бе избран Димо Динков от ОУ”Алеко Константинов”.

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини