11 °C

Стивън Хокинг - големите въпроси относно Вселената

  • 14-03-2018 14:07
  • 4202
  • 0
  • 4
Днес светът загуби един блястящ ум - Стивън Хокинг - човекът, чиито научни изследвания са хвърлили светлина върху произхода на космоса, природата на времето и крайната съдба на самата Вселена. В този разговор от 2008г. професор Хокинг задава някои големи въпроси относно Вселената -- Как е възникнала тя? Как е възникнал животът? Сами ли сме? -- и обсъжда как бихме могли да открием отговора им.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Dimitrovgrad.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини