Табутата в детството и проблемите ни на възрастни

  • 12-07-2018 20:52
  • 3466
  • 0
  • 0
  • 0
Според психолозите всички проблеми са от детството. Ако погледнат назад, хората, които сега страдат от депресии, тревожни състояния, зависимости или циклят в един и същи проблем във взаимоотношенията, ще могат да осъзнаят кога е започнало всичко това. В личната история на израстването ни в семейната среда има много детайли, които са „невидими” за детското съзнание, но определящи за живота ни като възрастни. Как табутата оформят човешкия характер и предопределят поведението? Как се отразяват в тялото и сетивността ни? На тези въпроси отговаря психотерапевтът Кремена Станилова.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Dimitrovgrad.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини