25 °C

Защо трябва да чуете "Четирите годишни времена" на Вивалди?

  • 12-01-2019 11:37
  • 1201
  • 0
  • 1
Деликатно, ясно и бодро, "Четирите годишни времена" на Антонио Вивалди е едно от най-познатите произведения от началото на 18. век, включено в многобройни филми и телевизионни реклами. Но какво е неговото значение и защо то звучи по този начин? Бетси Шварм разкрива историята на този музикален шедьовър.

Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Dimitrovgrad.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини