Нов скандал със Стелла Ангелова, излъга малки танцьори

Нов скандал заформи каскадьорката Стелла Ангелова в “Денсинг старс”. В предаването бе излъчено  видео, в което танцувалните двойки гостуват на малки свои колеги, които танцуват на празника “Фанта фиеста”.

Децата се завтурнаха да си искат автографи, но се насочиха първо към Глория и Елен  и Део. Усетила се за миг в изолация, Ангелова понечи да си тръгне. Хлапетата притичаха и към нея за автографи, но тя вирна обидено нос и си замина, като ги остави зяпнали.

Аз помислих, че не искат автографи от мен и си тръгнах, оправда се с префинения си акцент каскадьорката. Изобщо не ги забелязах, че идват към мен, обясни тя, но никой не й повярва.

Дори водещата Алекс не се стърпя и я попита как се чувства, когато  в медиите непрекъснато пишат, че е надута и в конфликт с другите играчи. Аз не съм в конфликт с никого и всички тук ги обичам, каза уверено Стелла и прегърна добродушната Елен Колева.

През целия лайф тя се усмихваше изкуствено и махаше с ръка на съотборниците си или на публиката, а когато забравяше, Наско я подсещаше и подбутваше. Личеше си, че не го прави от сърце, а по задължение.

Поведението й отново бе защитено от приятелката на майка й Илиана Раева. Ние българите нямаме самочувствие. И когато видим човек със самочувствие, започваме да го мачкаме, извика тя.

Стелла си е извоювала всичко сама в Америка и има право на това самочувствие и тук никой няма право да й се сърди за  него. Между  самочувствие и начин на държание с другите има голяма разлика, контрираха преди дни останалите участници, всеки от които малко или много бе засегнат по някакъв начин от “американката”.

Все пак публиката наказа Стелла и я прати на елиминации. В знак на протест Илиана Раева остана седнала на стола си, когато всички се изправиха на крака на танца на седмицата, изпълнен от Ангел и Дорина.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини