Мика Стоичкова е четвъртата напуснала Dancing Stars 2014

След ожесточени елиминации на сцената за финален сблъсък останаха Мика и Нели. Дъщерята на най-обичаната 8-ица в България и партньорът й Тодор представиха изключително нежен валс. След положителните коментари и малкото градивна критика Алфредо възкликна: "Аз съм приятел на Марадона!"

"Ами да го беше извикал да подкрепи Мика, тогава", контрира го с усмивка Илиана Раева. Но нито подкрепата на Стойко Сакалиев и Любо Ганев, които за разлика от Марадона бяха в публиката, нито увереното изказване на младата Мика, че има страхотна градация, не успяха да я спасят.Нели и Наско остават в шоуто, за да радват публиката и през идната Седмица на киното. Освен ча-ча-ча хореографията си от вторник, Нели и Наско представиха и чисто нов танц.

Журито не остана безразлично към амбициозната бивша гимнастичка и похвалите не закъсняха. "Когато някой е измислил думата "грация" е имал предвид теб", каза Христо Мутафчиев.

"Момиче, как ходиш на тези уникални крака?", не спираше да се чуди на глас водещият Калин Сърменов.За да окажат своята подкрепа към Наско и Нели, в публиката бяха Вили Марковска и Гери Дончева. Бившата партньорка на Наско не се сдържа и при един от призивите си за подкрепа възкликна: "Нели танцува с най-добрият танцьор"

Сани и Симеон бяха сред първите застрашена двойки, но подкрепата от Рут Колева и Сашо Диков дадоха резултат - Сани и Симеон се спасиха.Маги Халваджиян, който беше в публиката за да защитава Албена, разкри, че Зуека е станал татко. "Да, днес Зуека стана баща за втори път. Синът му се казва Стефан и посвещавам танца си на тях!", каза Албена секунди преди да се впусне на дансинга, за да танцува с Петьо за оставането си в шоуто. И зрителският вот осигури експресна виза за Седмицата на киното на Албена и Петьо.

Феновете видяха отново и гангстерския хип-хоп на Михаела и Светльо, който стана Танц на седмицата в предното издание на шоуто. Двамата симпатяги разкриха, че новият им танц ще е "Боливуд" стил.Освен напрежение и танцови дуели, на сцената на Dancing Stars имаше и много весели изненади. "Rockabilly звезда"-та на Акага предизвика истински фурор сред публиката, а танцувалната част бе поверена на страхотните суинг танцьори от Линдихоп, които разтърсиха с хореографията си цялата зала.Носителите на титли от европейски и световни шампионати по танци Василена Шопова и Виктор Алексов, смаяха всички с индийското си изпълнение.Зрителите имаха честта да се насладят и на феноменалните танци на Ендрия Бър, а Калин Сърменов правилно отбеляза, че хип-хопът на световната звезда може да се мери само с този на Михаела и Светльо. Групата, която разби всички класации, ТЕАБО пък донесе истинска наслада за очите и ушите на всички в публиката.

В началото на предаването дойде и едно неочаквано признание. "Във вторник ощетихме Антон и Дорина с оценките си", призна Галена Великова от името на всички членове на журито.

Източник: дарик

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини