Вицепрезидентът идва на среща с бизнеса в Димитровград

Вицепрезидентът на Република България - Илияна Йотова ще участва в среща-разговор с бизнеса в Димитровград и региона. 

На форума, който ще се състои на 2 ноември в управлението на Неохим АД, ще се коментира състоянието и перспективите за развитие на бизнеса в Хасковски регион. Очаква се да присъстват Стефан Димитров – председател на КРИБ – Хасково, Димитър Димитров – изпълнителен директор на „Неохим“ АД, Петър Томов – изпълнителен директор на „Евро Ферт“ АД, Йордан Стойков – председател на Съвета на директорите на „Евро Ферт“ АД, Никола Динков – народен представител, както и представители на КРИБ – Хасково.

Срещата се организира от председателя на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ в Хасково - Стефан Димитров.

След срещата гостите на форума ще посетят църквата „Свети Харалампий“ в с. Черногорово, която е декларирана като паметник на културата от епохата на Възраждането през 1977 година.

 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Са
    СА
    1 -1
    12:18, 1 ное 2018
    Боже.Пиги ще говори за бизнес.Жестоко
  • 2
    Бо
    Боже
    0 0
    13:31, 1 ное 2018
    Вицепрезидента идва на среща в Неохим да се види с ръководството му и да обсъди бъдещето на Стефчо в политиката, а не на среща с бизнеса. Да живее поредната трансформация на този десен, виден наш "политик" .
Последни новини