Стотици деца се забавляваха на централната алея в Димитровград за Деня на детето

Изображение 1 от 6

    По традиция, община Димитровград подготви разнообразна програма под мотото "Ало, Ало Слънчице"  по повод 1-ви юни, Международния ден на детето.

    Тя започна от 10:00 на пешеходната алея на булевард "България". Различни работилнички забавляваха децата в майсторенето на собствени продукти. В работилничките "Направи си слънчице" и "Усмивка" малчуганите можеха да направят сами весела играчка и картичка, а в "Работилничка за летни аксесоари" децата изработваха по избор лятна чантичка или бижу. "Магията на дъгата" забавляваше децата с интересни игри за малки и големи.

    Станалите вече традиционни и очаквани от децата бяха ателиетата за оцветяване на цветни картинки, рисунки върху лице, програмата с любими песни и танци и атракционни. Отново партньорите от Виенски салон в специално подготвена "Сладкарничка" раздаваха сладолед за всички деца на празника, който децата можеха да превърнат в красива мелба в ателието "Кулинарна работилничка" с помощта на какичките и батковците от Професионалната гимназия.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини