Свободни работни места в Димитровград за миячи, кроячи, чистачи, шофьори и други

Свободните работни места през новата седмица в Бюрото по труда в Димитровград.

Свободни позиции има за чистач, сладкар, работници озеленяване, обслужващи бензиностанция, работник поддръжка, складов работник, оператор на инсталация за размесване на бетон, леяр / формовчик, шивачи кожа, монтажници на кабели, арматурист, бетонджии, готвачи, барман, сервитьори, камериери, миячи, портиери /охрана/, водачи на автобус, механици на МПС, началник гараж, управители на комплекс, диспечер на транспортни средства, технически секретар, кредитни консултанти, крояч, шивач, работник на машина за производство на мебели, бродировач, шофьор на тежкотоварен автомобил - 12 и повече тона, продавач-консултанти, мияч, превозни средства, производители на изделия от кожа.

По схема „Младежка заетост“ се търсят шлосер, лаборанти, електромонтьори, техник-механик в автоматизация на производството, машинен оператор опаковане/увиване и уличен продавач на нехранителни продукти.

Продължават да се набират и сезонни работници в хотели и ресторанти в морските ни курорти. Основно се търсят камериери, работници – кухня, готвачи, помощник-сервитьори и общи работници.

Повече информация за свободните работни места може да получите от консултантите в бюрото по труда в Димитровград.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Не
    Нено
    5 0
    18:28, 10 юни 2019
    С две думи: трябват им обслужващ персонал за слугински длъжности! За какъв просперитет става дума на градчето тогава.Просперитетът е в очите на чорбаджиите само!
  • 2
    Св
    свой
    0 -2
    22:37, 10 юни 2019
    Какво значение има щом дават по 2/3 000лв. заплата.Чувам че доста българи се връщали,въпреки че не познават такива още.Щом имало заводи,значи има конкуренция и се дават пари.
Последни новини