Прокопиев и "Бивол" лъснаха в атаката срещу НАП. Преглед на печата

"Сега"

Прокуратурата вижда заговор срещу държавата с кибер атаките, твърди "Сега", цитирайки думите на кандидадът за нов главен прокурор Иван Гешев, след неговото куриозно интервю, което actualno.com обобщи тук

Часове по-късно ГДБОП нахлу в офисите на ТАД Груп, където работи заподозреният за хакерската атака Кристиян Бойков. Накрая излезе така, че една страна, която не може да поддържа собствената си киберсигурност, започна да вижда заговори срещу нея. Еми заговор е - заговор да я направиш поне малко отговорна за има-няма 5 милиона ЕГН-та и лични данни на собствените ѝ граждани. 

"Монитор"

"Прокопиев" и "Биволъ" лъснаха срещу атаката, свързана с НАП, мониторва Монитор. Че и направили готино колажче, при което от лаптоп се показва пистолет и лицата на двама от най-важните разследващи журналисти в сайта. Нещата започват да загрубяват, но и всички почнахме да свикваме. 

 "24 часа"

Нов имплант дава надежда срещу заразяването с ХИВ, пише "24 часа". Оказва се, че той е 10 пъти по-мощен от досегашните използвани лекарства. Това наистина е много хубаво, лошото е единствено, че импланта се забави с към 30 години от смъртта на Фреди Меркюри. И също така - трябва ни и имплант срещу други вируси - като например този, с който започнахме прегледа на печата. 

"Труд"

Любовният бизнес цъфти на Север, на Юг - джендъри, пише "Труд". И прави един твърде забавен от към нескопосана гледна точка репортаж, в който опитен редактор е сложил още по-нескопосано заглавие. Става дума за това как са намалели постъплението на проститутките, а на всичкото отгоре било пълно с "джендъри", които също пречели на стандартните и платени съвокупления на противоположни полове. 
 

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини