Въвеждат временна организация на движението в кв.Марийно

Въвеждат временна организация на движението в кв.Марийно, във връзка с обект "Авариен ремонт на канализационен клон по бул."Съединение" от кръстовище с ул."Янтра" до кръстовище с ул."Марица", кв."Марийно".

Забранява се временното ползване на участъка от бул."Съединение", кв."Марийно" от кръстовището при пресичането му с ул."Янтра" /съответно при км 28+235 на път III-663 Чирпан-Симеоновград/ до кръстовище при пресичането с ул."Марица" /съответно при км 27-515 на път III-663 Чирпан-Симеоновград/.

Ограничава се и ползването за тежкотоварни автомобили над 3.5 тона в участък от републикански път III-663 Чирпан-Симеоновград от км 17+402 /кръстовище с път HKV 2013/Меричлери-Длъгнево/ до км 33+357.05 /кръстовище с път I-5 Стара Загора-Димитровград.

Временната организация на движението е за периода от 01.08.2019г. до 14.08.2019г. 

Препоръчва се използването на следните маршрути за ППС под 3.5т. - по бул."Съединение" посока кв.Вулкан, кв.Черноконево, с.Великан, гр.Меричлери се пренасочват по бул."Съединение" - ул."Плиска" - ул."Бригадирска" - ул."Витоша" - бул."Съединение".

Движещите се ППС под 3.5т. - по бул."Съединение" посока към Димитровград се пренасочват по бул."Съединение" - ул."Марица" - ул."Янтра" - бул."Съединение".

Поставени са знаци, указващи организацията на движението.
 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини