Лейди Гага обвинена в плагиатство за "Shallow" (видео)

Голяма слава, големи проблеми. Какво ли не се говори за Лейди Гага след гръмовния успех на дуета ѝ с Брадли Купър "Shallow". Руски тролове засипаха с обвинения Instagram профила на Лейди Гага в защита на Ирина Шейк, но сега работата върви към съд.  Тъкмо позаглъхнаха слуховете за раздялата на Брадли Купър с Ирина Шейк и се задава ново обвинение - за песента на Лейди Гага от филма "Роди се звезда", която ѝ донесе Оскар. 

Aмериканският автор на песни Стив Ронсън твърди, че в "Shallow" е открадната мелодията на неговия сингъл "Almost", който той издава през 2012 г. Това съобщава FoxNews.

"Г-н Ронсън и неговият адвокат се опитват да изкарат лесни пари на гърба на успешен артист. Това е не само грешно, но и срамно. Ако този случай продължи, Лейди Гага ще се бори докрай и със сигурност ще спечели", казва нюйоркският адвокат Орин Снайдър, нает от звездата за случая .

Юридическият екип на певицата също така изтъкна, че "Shallow" няма нищо общо със сингъла на Ронсън, с изключение на три ноти, които могат да се чуят и в редица други песни през годините.

Коментари в сайта

Последни новини