Организират спортни турнири за празника на Димитровград

Турнири по футбол, канадска борба, стрийтбол и тенис на корт ще дадат възможност на димитровградчани и гости да се състезават за награден фонд и медали по време на празниците на Димитровград.

Записванията ще бъдат на място, непосредствено преди началото на турнирите, с изключение на този по футбол на малки врати. За него ще има записване на 23-ти август  от 18:00ч. в учебната зала на Спортна зала „Младост“.

Поради големият интерес срещите ще започнат от 26-ти август, а финала е планиран за 30-ти август  на стадион „Раковски“. В събота (31-ви август), от 9:00ч. на тенис кортовете ще стартира и традиционния турнир по тенис на корт.  

Състезанието по канадска борба за бодибилдинг маниаците и любителите на силовите спортове ще бъде същия ден от 11:30ч. на спортен комплекс „Раковски“. Там на професионална маса кандидатите ще мерят мускули в зрелищни битки под съдийството на лицензирани съдии от Българската федерация по канадска борба.
Наградният фонд е най-големия такъв за България, което събира желаещи от цялата страна. За първо място – 150лв. , второ – 100лв. и трето – 50лв. Желаещите ще се състезават в три категории – до 75кг. , до 85кг. и над 85кг.  

На 1-ви септември от 18:00ч. в обновения училищен двор на ПЕГ „Д-р Иван Богоров“ ще се проведе турнира по стрийтбол мъже и жени, момичета и момчета.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Сп
    спорта е важен
    0 0
    11:56, 21 авг 2019
    Спортът е здраве, спор няма, ама това е празник на града все пак. Така ли няма идеи какво друго да се предложи. То си знаем, че идейни хора в общината няма, ама попрочетете на други места какво правят, пък го прекопирайте или и това не можете.
    Отчитане на дейност е ясно, ама не ви ли е срам - всяка година - футбол, мотори, плуване, тенис на корт... Догодина, ако сте пак същите /недай си Боже/ вкарайте бокс и борба, поне зрелища да има.
  • 2
    Йо
    йокин
    0 0
    07:20, 24 авг 2019
    То зрелища си има,има ли студена,бира,а кебапчетатаааааааааааааааааа,топли,топли.
Последни новини