Диви същества с Доминик Монахан по Viasat Nature

Диви същества с Доминик Монахан
Всяка седмица в понеделник в 22:00 часа , от 2 септември

Сезон: 2, Брой епизоди: 10 x 60 мин.

Актьорът и любител на дивата природа Доминик Монахан повежда зрителите на вълнуващо приключение до най-отдалечените кътчета на земното кълбо в търсене на най-невероятните, неуловими и екзотични животни на планетата. Всеки епизод е интимно, изпълнено с екшън приключение, което го изпраща до най-екстремните места, за да проследи или да опознае отблизо някои от най-редките и опасни животни на планетата.

Решен да сподели страстта си към страховити и често неразбрани насекоми, влечуги и животни, той разчита на помощ от местните жители и ескпертите, за да открие всичко за тях. Доминик е научил още в детството си как да се грижи и да уважава дивите същества и обширните му познания, съчетани със заразителен ентусиазъм, правят поредицата изключително интересна.

Дивата Европа
Всяка неделя в 21:00 часа, от 1 септември

Нашият континент притежава повече красота и уникална флора и фауна, отколкото си представяте. Открийте природните богатства на Европа с "Неопитомената Румъния", "Дивата Швейцария", "Дивата Норвегия", "Мистерията на Северното сияние" и специалната ни премиера на "Експедиция Европа".

Експедиция Европа
Започва от неделя, 1 септември, в 20:05 ч.

Брой епизоди: 2 x 60 мин.

Историята на европейския континент от дивото шотландско крайбрежие до необятната планина Урал.

Присъединете се към приключението на геолога Колин Диви и вземете участие в завладяващото пътешествие през естествената история на мистериозния континент. Колин изследва тайните на природата и как древните събития са създавали уникални природни паметници в продължение на милиони години. За нас това е пътуване във времето към зараждането на континента и разкриване на тайните на спиращите дъха пейзажи из цяла Европа.

Неопитомената Румъния
Започва от неделя, 1 септември, в 21:00 ч.

Брой епизоди: 2 x 45 мин.

Уникална територия, която е дом на зашеметяваща дива природа, цъфти в сърцето на Европа. Огромни планини, древни лесове и обширни влажни зони осигуряват местообитание на много от емблематичните животни на континента.

От гористите склонове на Карпатите до водите на делтата на р. Дунав, по тези земи сезоните диктуват съдби. Присъединете се към нас на пътешествие, което показва една година от живота на разнообразните растения и животни в Румъния.

Открийте как издържат свирепата зима, за да достигнат до разцъфтяващата пролет и да се справят с опасностите на родителството през изобилното лято и как стягат запаси през есента, за да се подготвят за новия кръговрат. Добре дошли в "Неопитомената Румъния".

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини