Премиерите по FOX Life и FOX Crime през октомври

FOX LIFE

Това сме ние - сезон 4
9 октомври, 2019 г., сряда @ 22:00 ч.
Премиера за България

Този презареждащ и провокативен сериал проследява една група от хора, чиито пътища се пресичат по много любопитни начини. „Това сме ние“ е модерна, забавна и понякога драматична история, която ще промени погледа ви върху хората, които си мислите, че познавате.

Участват:
Майло Вентимиля като Джак Пиърсън
Манди Мур като Ребека Пиърсън
Джъстин Хартли като Кевин Пиърсън
Кристи Мец като Кейт Пиърсън
Стърлинг Браун като Рандъл Пиърсън
Сюзън Келечи Уотсън като Бет Пиърсън
Крис Съливан като Тоби Деймън

40 е новото 20 - сезон 6
24 октомври, 2019 г., четвъртък @ 22:00 ч.
Премиера за България

40 е новото 20“ e забавен и леко драматичен сериал, базиран на едноименния роман на Памела Редмънт Сатран. Създател и изпълнителен продуцент е Дарън Стар.

Проникновената история на Лайза Милър, наскоро разведена 40-годишна майка на тийнейджърка, ни показва, че човек е на толкова години, на колкото се чувства.

Участват:
Сътън Фостър като Лайза Милър
Деби Мазар като Маги
Мириам Шор като Даяна Траут
Хилари Дъф като Келси Питърс
Нико Торторела като Джош
Питър Хърман като Чарлс Брукс

Мама – сезон 6
21 октомври, 2019 г., понеделник – петък @ 18:00 ч.
Премиера за България

Ана Фарис и носителката на „Еми“ Алисън Джейни играят главните роли в тази комедия на Чък Лори („Теория за големия взрив“, „Двама мъже и половина“, „Майк и Моли“).

Кристи е самотна майка, която след дълги години на безразсъдни решения иска най-сетне да вкара живота си в ред. Тя е подложена на ежедневни изпитания от майка си, за която смята, че е коренът на всичките ѝ проблеми.

Сега майка и дъщеря ще се опитат да работят заедно, за да преодолеят миналото си и да изградят едно по-добро бъдеще за семейството.

Участват:
Ана Фарис като Кристи
Алисън Джени като Бони
Мими Кенеди като Марджори
Джейми Пресли като Джил
Бет Хол като Уенди
Уилям Фихтнър като Адам

FOX CRIME

Свидетел на обвинението – сезон 1
2 октомври, 2019 г., сряда @ 22:00 ч.
Премиера за България

„Свидетел на обвинението” е базиран на едноименния кратък разказ на Агата Кристи. Това е една завладяваща история за измама и отчаяние, пари и морал, невинност и вина, убийство и скръб и най-болезненото и опасното от всички – любовта. В центъра на тази тъмна и преплетена паяжина стои невероятния образ на главния герой Ромен.

Участват:
Били Хаул
Ким Катрал

Алекса Кроу – сезон 1
23 октомври, 2019 г., сряда @ 22:00 ч.
Премиера за България

Сериалът проследява историята на детектив Алекса Кроу - сложна, противоречива и завладяваща личност, която винаги е готова да се бори в името на доброто – дали като разкрива убийства или решава дребни ежедневни проблеми. Уникалните способности на Алекса ѝ помагат да надниква в най-тъмните кътчета на човешката натура, за да провокира признания, които разкриват истината дори зад най-озадачаващите престъпления.

Докато Алекса разкрива опасни тайни в динамичния и бързопроменящ се град Мелбърн, тя намира помощници в лицето на Мадисън Фелисиано и бившия си шеф главен-инспектор Кейран Хъси. Именно Хъси дава на Алекса най-трудните случаи, като в същото време я държи под око.

Участват:
Люси Лоулес
Бърнард Къри
Ебони Вагуланс

Капитан Шериф – сезон 4
24 октомври, 2019 г., четвъртък @ 22:00 ч.
Премиера за България

Заедно те разкриват различни престъпления и убийства. От едната страна е капитан Кадер Шериф, следовател в отдел „Убийства“, който влага истинска страст в работата си! Той има нюх и надушва нередното във всеки случай, а внимателният му подход пречи на престъпниците да останат нащрек. С легендарния си сарказъм и познания за телевизионните сериали, той обича да изкарва от равновесие не само заподозрените, но и колегите си.

От другата страна е новата му елегантна партньорка и следователка – капитан Аделин Бриард. Тя не одобрява начина му на работа и предпочита да следва рутинните процедури. Между тези двамата неустоими герои обаче има нещо повече…

Участват:
Абделхафид Металси като Кадер Шериф
Карол Бианик като Адлин Бриар

Убийства в Мидсъмър - сезон 12
25 октомври, 2019 г., петък @ 22:00 ч.
Премиера за България

Сериалът е базиран по популярните и награждавани детективски романи на писателката Каролайн Греъм. Поредицата е изпълнена с изнудване, интриги, измами, изневери и убийства, които се случват в привидно идиличният окръг на Мидсъмър. Всички те биват разкривани от инспектор Барнаби.

 

Участват:
Джон Нетълс
Джейсън Хюз

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини