Пенсионер простреля куче, разследват го

. В РУ-Кърджали е заведен заявителски материал по чл.325б, ал.1 от Наказателния кодекс и е започната проверка за проявена жестокост към гръбначно животно. В управлението постъпила жалба, че на 11 октомври около 14,30 часа 68-годишен мъж прострелял с пневматичен пистолет куче и причинил увреждане на животното. Инцидентът станал във вилната зона „Сердика“ в областния град. Пистолетът, който е законно притежаван, е иззет и е на съхранение в полицейското управление.

Досъдебно производство по чл.194, ал.1 от Наказателния кодекс за кражба на 5000 лв. е образувано в РУ-Кърджали. 51-годишен подал жалба вчера, че парите, лична карта и свидетелство за правоуправление изчезнали от товарен автомобил, спрял на ул.“Сан Стефано“ в областния град. Сектор „Криминална полиция“ работи по случая. Издирва се извършителят на престъплението.

Досъдебно производство по чл.131, ал.1, т.4 и т.12 е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура за причиняване на лека телесна повреда на повече от едно лице, като деянието било извършено по хулигански подбуди. Разследването ще изяснява скандал пред клуб в областния град, при който били нанесени травми на двама мъже на 38 и 47 години.

 17-годишен счупил стъкло на врата в учебно заведение в Крумовград. Инцидентът е от вчера, около 8,30 часа. В РУ-Крумовград е заведен заявителски материал и работата продължава група „Криминална полиция“.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини