Слави Трифонов купува старозагорска телевизия с национален обхват

Старозагорската фирма "Статис" АД, която държи "Телевизия Стара Загора", вече е с представител Евгени Димитров - Маестрото и нов управителен съвет - също от хора от екипа на Слави Трифонов. Това показва справка в Търговския регистър по партидата на фирмата. Сменен е и адресът на компанията - вече е в София, в зала 12 на НДК, а не в града под липите. Промените са с дата 10 октомври. 

Вероятно това ще е начинът, по който ще се осъществи медийният проект на Трифонов, анонсиран като "7/8 ТВ" преди няколко дни от самия водещ и вече избран за партиен лидер на новоучредената формация "Няма такава държава". За партията все още предстои регистрация в съда.

"Статис" АД има издаден лиценз от СЕМ за национално разпространение чрез кабел на "Телевизия Стара Загора", показа справка на Клуб Z. Режимът на излъчване на телевизията е 24-часов, има и онлайн стрийминг, става ясно от страницата на медийния регулатор.

В новия съвет на директорите на компанията, освен Евгени Димитров като изпълнителен директор, влизат още Ася Тодорова и Диана Младенова. Те участват и в други търговски дружества, свързани с Трифонов . в това число и с компанията "Седем Осми" АД, която стоеше зад "Шоуто на Слави". 

По партидата на "Статис" АД все още няма вписване на нови действителни собственици на компанията, но заявление за такова вписване е подадено, става ясно още от ТР. Очаква се именно "Седем осми" да е сред новите собственици.

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини