Задържаха 18-годишен, задигнал дебитна карта и изтеглил 1950 лева

18-годишен симеоновградчанин е бил задържан за кражба в харманлийското управление, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Снощи, малко преди полунощ, младежът проникнал в дом на улица „Г. Кръстевич“ в Симеоновград през незаключената му врата. Той задигнал портмонето на 35-годишната обитателка на дома, в което имало дебитна карта със записан на нея ПИН-код. С негова помощ, момчето изтеглило 1950 лева. При незабавните издирвателни действия е установен и задържан, с което полицаите предотвратили тегленето на останалите налични 11 000 лева по картата. Заведено е бързо производство.

30-годишен хасковлия е задържан за кражба. Преди десетина дни мъжът отключил врата и счупил стъкло на товарен автомобил Ивеко и задигнал навигация и слънчеви очила. Заподозреният е задържан до 24 часа по започнатото досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    По
    потребител
    14 -2
    11:20, 23 окт 2019
    Аз се чудя защо казвате името на улицата, "на картата има написан пин код", че и давате информация колко пари са останали по картата. Това не е нормално, честна дума... Давате съвет и повече информация на крадците ли, каква е целта на тази статия?
Последни новини