15 °C

Ардинци за д-р Адам Персенски: В името му е заложено да е пръв

Адам е бил първи сред човеците и пръв ще бъде на изборите в Ардино на 27 октомври. С тия думи  жителите на село Падина посрещнаха д-р Персенски, кандидат за кмет на общината на многолюдна предизборна среща с участието на д-р Даниела Дариткова, председател на парламентарната група на ГЕРБ. Кандидатите за съветници и за кметове на кметства бяха представени пред близо 150 поддръжници на партията, които бяха категорични, че Доктора е без конкуренция за кметския пост в Ардино, що се касае до професионализъм, интелект, административен опит и обществен авторитет.

 „Изборите на 27 октомври са тест за бъдещето на нашата община, на нашите села, на нашите деца. Искаме ли да продължават да ни управляват същите хора, които в продължение на години методично съсипваха Ардино, превръщайки го в една от най-бедните общини у нас. ДПС която управлява тук откакто в България се провеждат свободни избори. Сега ни сервират някаква привидна промяна, а то е всъщност вътрешно разместване, и ни заблуждават, че имат нова визия за управление. Истината е, че от това по-зле няма как да бъде. Не се страхувайте. Познаваме ме като лекар. Няма да променя отношението си към вас и като кмет. Не си търся работа. Имам прекрасна професия и ако видя, че не съм направил достатъчно за хората в качеството си на кмет, съм готов да се оттегля, защото съм човек, който държи на мъжката си дума и на честта си. Но няма да позволя хората от моя край да бъдат манипулирани, че инвестициите в големите села като Падина и Жълтуша зависят от подкрепата за ДПС. Че ще бъдат спрени социалните програми, помощите за отопление, топлият обяд, обезщетенията, че даже и пенсиите. Преди Ви заплашваха със смяна на имената и събаряне на джамиите, сега посягат на хляба на хората. Срамно е. Това са постижения, отвоювани от държавата, като пълноправен член на ЕС, които никой не може да Ви отнеме. Те не са прищявка на местната власт. Ако не искате Ардино се управлява по старому и да върви в диаметрално противоположна посока на развитите общини в България, с предизборно кърпене на дупки, нулеви инвестиции  и всяване на страх, послушайте гласа на здравия разум с номер 43 в интегралната бюлетина“, призова д-р Адам Персенски.

„След 4 години Ардино ще има съвсем друг облик, убедена съм, защото ще го управлява човек, който олицетворява трите ключови думи за успеха  – смелост, разум и подкрепа. И това е доктор Персенски“, подчерта д-р Даниела Дариткова. „Вярвам, че няма да го загубите като лекар, защото в нашата професия е заложено да сме винаги близо до хората и да откликваме с грижа и внимание на всяка тяхна болка. Аз самата съм народен представител от 10 години, но не съм спирала да практикувам.  В лицето на Доктора Ардино ще има наистина добър и достоен кмет, който ще комуникира пряко с изпълнителната власт и ще се възползва от механизмите на европейската солидарност, за да развива общината, така че младите хора да не я напускат, а да имат реализация и перспектива в родния си край. Шокирана съм, че 30 години след началото на демокрацията у нас,  в отделни райони все още са в обръщение похвати като манипулации и заплахи. Не се поддавайте. Държавата е гарант и за увеличението на пенсиите, и за ръста на доходите, и за социалните придобивки на хората. Подкрепете д-р Персенски, листата на ГЕРБ за общински съветници и кметовете на населени места. Защото са хора с качества, с достойнство, и за тях властта не е самоцел, а трамплин към по-доброто бъдеще на Ардино!“

Председателят на народното събрание Цвета Караянчева, която е и областен лидер на ГЕРБ, поздрави по телефона присъстващите на срещата. „Ще успеем, защото сме силни, единни и искрени с хората. Д-р Персенски можеше еднакво добре да се реализира и в София, и в Лондон, но той избра да се върне в Ардино, защото милее за своя край. Той притежава всички качества, необходими за успеха на единуправленец. И с подкрепата на всички жители на общината на 27 октомври с номер 43 в бюлетината отборът на ГЕРБ ще преобрази общината“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Хороскоп за 20.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще подготвяте почвата за бъдещите си делови начинания. Способността ви обмислено и разумно да пристъпвате към всяко начинание ще ви бъде от полза. Акцентирайте върху възможностите си за развитие. Някои от вас ще попаднат в нова(стара) обстановка, която ще ги посрещне приветливо и радушно.
20 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Ще погледнете от друг ъгъл на съществуващ проблем и ще ви се отдаде бързо да намерите решението му. Възползвайте се от общуването с хора, чиито възможности са безспорни в професионалната или друга интересуваща ви сфера. Бъдете внимателни и отзивчиви, за да срещнете съпричастност в делата си.
20 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
На всеки, който ви пречи в работата му покажете, че предпочитате сами да я свършите, отколкото да слушате празни приказки. Това е начин да постигнете целите си днес. На път сте да спечелите битката, не се отказвайте. Ще получите покана за нечие тържество и то ще ви улесни в общуването.
20 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Владейте емоциите си и не се поддавайте на чужди внушения. Вие най-добре знаете какво трябва да направите, за да доближите успеха до себе си. Заради финансови нужди някои от вас ще потърсят допълнителна работа, подпомагайки бюджета на семейството си. Толерантността и търпението ви в общуването ще убеди опонентите в правотата ви.
20 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Постепенно финансовите ви проблеми ще се разрешат по неочакван дори от вас начин. Това ще ви даде възможност да помислите за разширяване на дейността си. Не изпреварвайте събитията и помнете, че за всяко нещо си има време.
20 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
За мнозина от вас денят ще е приятен и няма да липсват изненади. Ще получите добра оценка за работата си, което ще се отрази положително на професионалното ви развитие. Вярвайте в себе си и дайте изява на скритите си таланти. Някой проявява не скрит интерес към вас и търси взаимност, споделете я.
20 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
С яркото си присъствие на професионалната сцена ще привлечете вниманието на повече хора, от което делата ви няма да пострадат. Напротив, ще получите повече възможности за изяви. Въпреки умората и отегчението ще имате финансови компенсации, които ще върнат усмивката и благоразположението ви.
20 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще останете поласкани от нечие внимание. Търпението и старанието ви да се справите с всяка ситуация, в която попадате ще ви помогне да не оставяте нерешен проблем. Възможно е да възникнат недоразумения, но скоро ще се изяснят причините и ще отпаднат притесненията ви.
20 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Настроението ви днес е чудесно и доста успешно забавлявате хората около себе си. Важен ангажимент може да промени плановете ви за деня, но не допускайте това да развали настроението ви. В състояние сте да се справите с всичко, което сте намислили стига да не разпилявате енергията си за маловажни неща. Приятел ще успее да ви заинтригува.
20 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предстои ни спокоен ден, по време на който ще можете нормално да вършите работата си, без да ви притеснява каквото и да било. Способни сте да поемате голяма отговорност, което ще бъде прието с въздишка от колегите ви. Усилията ви ще бъдат оценени по достойнство, а това допълнително ви стимулира да покажете най-доброто от себе си.
20 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще получите добра оценка и награда за упоритостта, с която работите по отстраняването на професионален проблем. Умората ще съпътства придобивките, но няма да съжалявате. В романтично настроение ще потърсите компанията на човек, с когото ви е приятно и ще се насладите на компанията си.
20 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Днес ще сте творчески настроени, независимо от това с което се занимавате. Имате доста печеливши идеи, които е необходимо да осмислите обстойно. Контактите ви са ползотворни и ви обещават очаквани възможности. Замете се за работа, предстои ви да свършите много неща. Нямате никакво време за отлагане.
20 ное 2019
Последни новини