"Арда" загуби домакински мач от "Царско село"

АРДА загуби от Царско село с 0:2 в среща от 15-ти кръг на efbetЛИГА играна на ст. Локомотив в гр. Пловдив. Още от самото начало на двубоя, играчите на АРДА поеха инициативата и пръв Дарко Глишич изпробва своя късмет, стреляйки към вратата на столичани. Отговорът на Царско село бе удар на Родни Антуи, който обаче бе спасен без никакъв проблем от Иван Караджов. В 41-та минута Коконов напредна в наказателното поле, центрира и топката попадна в Конър Рандъл, който шутира от границата на наказателното поле, но топката мина много близо до десния страничен стълб на вратата.

След почивката в 50-та минута, при едно неразбирателство в защитата на АРДА, Антуи открадна топката и се озова очи в очи срещу Караджов, след което откри резултата. В 59-та минута Спас Делев, който се завърна в игра след контузия, опита опасен удар, но защитник на Царско село изби топката. Малко по-късно Антуи бе точен и покачи на 0:2. В 78-та минута Спас Делев засече центриране от дясно, но топката попадна в ръцете на стража на гостите. До края на мача футболистите на АРДА създадоха няколко опасни положения. Удар с глава на Дарко Глишич бе париран от Джони Пласаид, а малко след това удар на Деян Лозев срещна десния страничен стълб на вратата на столичани.

След този кръг АРДА заема 8 място в класирането, с актив от 19 точки. В следващия 16-ти кръг АРДА гостува на Берое. Двубоят е на 10 ноември от 12:45ч. в Стара Загора.

СЪСТАВ НА АРДА:
Иван Караджов, Дарко Глишик, Зоран Гаич, Илиас Хасани, Конър Рандал, Емил Мартинов, Жоао Аморим, Иван Коконов, Деян Лозев, Румян Ховсепян, Илиша Сам

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини