iOS 13.3 и iPadOS 13.3 вече са факт с редица подобрения и нови функции

Ако имате iPad или iPhone модел, работещ c iOS 13 или iPadOS 13, тогава новините за вас са добри. Очаква ви още по-нов и по-добър софтуер, тъй като Apple стартира разпространението новите iOS 13.3 и iPadOS 13.3.

Добавени са доста нови функции, като например допълнителен родителски контрол за времето на детето пред екрана на телефона, повече комуникационни ограничения за това, с кого вашите деца могат да разговарят, пишат или Face Time-ват. Родителите ще могат също да управляват контактите, които са на устройствата на техните деца.

Ако пък имате Apple News Plus, там ще намерите нови оформления за историите от Wallstreet журнала и други "водещи вестници". Също така ще бъде възможно да се like-ват и dislike-ват истории чрез докосване.

Други промени включват ъпдейти и поддръжка за NFC, USB и светкавица FIDO2. Добавена е възможността за записване на редактирани видеоклипове като нови такива, вместо да се презаписва оригиналният файл. Голяма част от бъговете на предишната версия също са поправени.

Ако устройството ви не ви е предупредилo автоматично за актуализацията, тогава си струва ръчно да проверите, като се насочите към менюто Settings > General > Software update.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини