НДЕФ одобри санирането на Медицински център 1

Изображение 1 от 2

    Националният доверителен еко фонд (НДЕФ) одобри изпълнението на „Зелен проект“ за санирането на сградата на Медицински център 1“ ЕООД и възстанови на 100% предвидените и вложените по него средства. Изпълнителят на проекта, хасковската фирма „Марчела 90“ се вмести в тримесечни срок и изпълни дейностите по най-добрия начин.

    Взети бяха енергоспестяващи мерки, благодарение на които сградата беше санирана, поставена бе изолация, сменена дограмата, боядисване и частичен, подменен е котелът и котелната инсталация.

    В медицинския център работят около 50 души, от които 20 лекари специалисти. В него се помещават 7 общопрактикуващи практики, клинична лаборатория, рентгенологично и терапевтично отделение, болничната аптека, Център за спешна медицинска помощ.

    О бщата стойност на проекта е 407 000 лв., като от тях 15 %е самоучастието на МЦ1.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ти
      Тирилямби разни
      7 0
      13:00, 16 яну 2020
      Не бързай, те и софийските ремонти се приемаха и сетне "цъфнаха". И ремонтите по ЖП линията се приеха с Акт , пък има още неработещи съоражения и недостроени шумоизолиращи огради. Пречиствателната станция и тя се прие. Небързай Тедо.
    • 2
      Мб
      МБАЛ
      6 -1
      14:16, 16 яну 2020
      Как одобряват санирането а стълбите отпред руина.......
      • Ам
        Ами,да!
        8 -1
        14:42, 16 яну 2020
        Сега няма да е лошо и да се направи и площадката пред стълбите на центъра ,защото е ужасна! А и стълбите -просто инвалид и трудно подвижен болен няма как да изкачат десетината стълби ,за да имат достъп до сградата.
    • 3
      Ко
      Кофти
      1 0
      19:54, 16 яну 2020
      А човека може да е подкрепил бсп така че побързайте.

    Още новини

    Последни новини