8 отбора спорят в турнир по мини футбол „Купата на кмета 2020“

    8 отбора се включиха в първия турнир по мини футбол за любители и непрофесионалисти „Купа на кмета 2020“, организиран от община Хасково в партньорство с Българска асоциация по мини футбол (БАМФ).

    Надпреварата се проведе в зала "Спартак". В нея участваха 8 отбора - шест от Хасково, един от Димитровград и един от хасковското село Стамболийски. В първия кръг на състезанието днес се проведоха 4 срещи между „Мони мес“ – „Отбор 13“ с резултат 5:5, ФК „Стамболийски“ – „Остър нож“ с резултат 1:4 „Куцмъника“ - „Отбора за милиони“ с резултат 4:7, DG – „Приятели“ с резултат 1:3. Сред участниците беше бившият зам.-кмет на Хасково Евгени Консулов, управителят на спортните зали "Спартак" и "Дружба" Георги Димитров.

    Символично начало на турнира даде кметът на община Хасково Станислав Дечев. Той изпълни удар от центъра на игрището.

    Турнирът продължава в 5 седмици, до излъчване на първия победител. Срещите ще се играят в събота или неделя, като се съобразяват с домакинските срещи на хандбалния отбор на Хасково в "А" група.

    Haskovo.net 

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      ..
      ..българче да се наричам..
      2 -1
      11:19, 26 яну 2020
      Само не разбрах защо е такова името на турнира. Прекалено се вре тоз кмет навсякъде, от мерак да си прави реклама, почва да ме дразни.
      Да се разходи по улиците и да раздаде едни фишове на неправилно паркиралите -( ако може де ) ще ме зарадва много повече.
    Последни новини