Григор с голям букет за рождения ден на майка си Мария

    Неведнъж Григор Димитров е заявявал, че майка му Мария е жена №1 за него. Макар в повечето време от много далечни разстояния, връзката между двамата е много силна и близка. Популярният хасковлия винаги е успявал по деликатен начин да поздрави майка си Мария за рожденния й ден, който е днес, и то така че да го сподели в същото време и с всичките си фенове. И тази година не пропусна.

    Тенисистът се похвали с огромен букет цветя в колата си. Той пусна и специално стори в Instagram. На снимката, която публикува, той е на шофьорското място в колата си, а до него има голям букет с рози.

    „Нещо специално за моята дама“, гласи надписът.

    В социалните мрежи се развихриха догадки дали действително обръщението с "лейди" е към майка му, или  розите от снимката са за друга жена, която е завладяла сърцето му...Естествено, най-вихрените коментари са от жени, още повече, че Григор е сред най-желаните ергени от спортния свят. Все пак предположенията накланят везните към версията, че посланието и цветята са за майка му Мария, а тя му е на гости в Монте Карло. Така или иначе обаче фенове от цял свят му честитят за празника в семейството.


    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ма
      майка
      28 -3
      08:47, 31 яну 2020
      Така се прави,браво на Григор!Да е жива и здрава и дълго да се радва на прекрасното си семейство и успехите на сина си!
    Последни новини