Предсказание: Краят на света ще настъпи тази година

Гадателката, която предрече убийството на президента Кенеди, твърди, че краят на света ще настъпи до края на тази година, пише в. "Мирър".

Джийн Диксън от щата Южна Каролина е един от най-известните екстрасенси на САЩ. За нея се говори, че е била съветничка на трима американски президенти. Тя е авторка на седем бестселъра, включително и автобиография, изпълнена с нейни предсказания.

Седем години преди разстрела на Джон Кенеди в Далас, Джийн пророкува в списание "Парейд" от 13 май 1956 г., че той ще бъде убит. Тя пише: "Президентските избори през 1960 г. ще бъдат спечелени от демократ, който ще бъде убит преди изтичането на мандата му".

Диксън е била повикана от президента Рузвелт в Белия дом. В Овалния кабинет му предрекла, че Втората световна война ще приключи преди средата на 1945-а. Рузвелт умира през април същата година и не успява да се убеди в правотата на предсказанията ѝ.

След това от нейните съвети се ползват президентите Никсън и Рейгън. Тя предсказва терористичната атака в Мюнхен срещу израелските спортисти през 1972 г. и разлива на танкера "Ексон Валдес" през 1989-а.


Изданието отбелязва, че някои от пророческите видения на Диксън не са се сбъднали - че Третата световна война ще избухне през 1958 г., че ще бъде открито лекарство срещу рака през 1967 година, и че ще настъпи втори Холокост през 1980 година.

Не се сбъдна и пророчеството ѝ, че руснаците първи ще изпратят човек на Луната.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини