Явор Бахаров може да получи от 1 до 5 г. затвор

Законът предвижда наказание лишаване от свобода от 1 до 5 години, както и глоба от 500 до 1500 лв. за Явор Бахаров, заяви прокурор Ружена Елцинова по NOVA. 

Актьорът бе заловен пиян и дрогиран зад волана и прекара 24 часа в ареста в Банско, след което бе освободен срещу гаранция от 5000 лв. 

В събота по обяд Бахаров е хванат на една от оживените улици в курорта. Концентрацията на алкохол в кръвта е установена с дрегер. Кръвното изследване ще излезе до няколко дни, уточни Елцинова.

Бахаров бил сам в колата, карал на отворени прозорци и - най-вероятно заради силната музика, не чул сирената на полицейския автомобил, който се опитвал да го спре, разказа още прокурорът. Не е имало гонка, но се наложило полицаите да карат след него известно време, обясни тя. До момента няма доказателства да е застрашил живота на пешеходеците. След повдигане на обвинението не е дал обяснения. Представил е документи, с които е показал добри характеристични данни,  каза още Ружена Елцинова.

Адвокатите на актьора отказват коментар.

Източник: nova

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ди
    ДИМИТЪР МАНОЛОВ
    2 -1
    10:59, 10 фев 2020
    Какво занимавате аудитораията с този тип-бахаров. Един извратен алкохолик и наркоман си въобрази, че е някаква персона и му е позволено всичко. Вижте му обезобразената физиономия и тя показва всичко. Пратете го в затвора и повече не напомняйте с тази измет обществото. Боклук - за боклука
Последни новини