Разкриха извършителят на кражба в магазин за авточасти

Служители на РУ Първомай разкриха извършителя на грабеж, извършен в края на  миналата година, съобщават от пресцентъра на ОДМВР, Пловдив. В началото на ноември в районното управление е постъпил сигнал за кражба след взломяване на входна врата в магазин за авточасти и диагностичен пункт на улица „Димитър Благоев“. От обекта са взети туби с масло, антифриз и комплект за смяна на накладки. 

От проведените оперативни действия на служителите е установен извършителят на престъплението- 39-годишен мъж от старозагорското село Тракия, който е криминално  проявен и осъждан.

Материалите по случая са приобщени към започнатото по- рано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 195 ал 1 от НК.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Те
    Теда
    8 0
    17:48, 21 фев 2020
    За Теодора Кирякова кражба и грабеж е едно и също!?.
    • Ив
      Иван Маринов
      7 0
      21:58, 21 фев 2020
      Разкриха извършителЯ, без Т в заглавието. Не ви е срам да сеете неграмотия сред читателите.
    • Пр
      Правопис
      8 0
      06:55, 22 фев 2020
      Толкова може жената. Стига я плюхте.
    • Пи
      питагор
      4 -2
      07:10, 23 фев 2020
      Ава стига с то правопис ва сичката друга я оправихме и сиа махна намираме на тедата. На нея така и е по благозвучно ва а члиновете за ко да ги спазва важното е да звучи добре спуред нея. С то правопис затрихте и диалектите ва и не на пуследно място букувския диалект дубре че съм яз да го поддържам ама тедата и нейните помощници и това искат да затрият слагайки некви тъпи ридактори ва да не може чувек да съ изкаже като букувец. Ей тва е истинската тръгедния тя ни може да пише убаче гръмнала един ридактор дето кара насила другите да пишат.
Последни новини