27 °C

Опасности от покривите дебнат минувачи в центъра на Димитровград

  В редакцията днес получихме два сигнала за опасни елементи, дебнещи от покривите на блокове по бул. България /центалната пешеходна алея/ в Димитровград. Сигналите започнаха да пристигат след като се развилня бурен вятър в града.

  Първата информация бе за ламарина, висяща от покрива на блок №1 на бул България. За опасността гражданите са сигнализирали на местната противопожарна служба, за което пожарникарите посетиха адреса, за да преценят заплахата.

  Другият елемент от покрив, за който получихме сигнал днес, бе на съседния блок №3, където на чупката на блока с блок №1 на ул. Лайпциг до тото пункта виси застрашително за преминаващите хора част от рушащия се покрив. Там видимо има опасност и от падащи керемиди и мазилка.

  Препоръчваме ви да се движите по-далеч от сградите, за да не пострадате от падащи от тях предмети. Бурният вятър в Димитровград отвя и множеството щандове за мартеници в центъра на града, които не можаха да ги удържат от силните пориви на вятъра.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Dd
   dd
   6 -5
   18:04, 26 фев 2020
   Изключителният прогрес под ръководството на ГЕРБ доведе до невиждан разкош и богатство.Толкова цъфтим,че всичко се разпада.
   • Go
    Gogov
    5 -3
    07:33, 27 фев 2020
    Толкова си малоумен, че думи нямам . Като ти се запуши тоалетната във вас пак ли Герб ти е виновен, или "държавата " ,пък може и Костов да изкараш даже. Който си има собственост има и задължения, тоест трябва да си я поддържа.
    Ама нали е най-лесно да седнеш и да напишеш един невероятен коментар, колко е зле положението в държавата ( няма значение коя партия е на власт).
  • 2
   Dd
   dd
   4 -1
   10:52, 27 фев 2020
   Толкова ти е умен коментара,че не различаваш тоалетна от центъра на Димитровград!Не схващам целта на коментара ти?Единственото обяснение е,че си на герберската/кметската хранилка.
   Очевидно не схващаш и контекста,затова ще обясня,като на умен.
   Вашият върховен лидер ген.Бойко Борисов се хвали с рекодни растежи,кредитни рейтинги,със завръщащи се българи с цъфтяща икономика,заводи....
   Така ли изглежда процъфтяващ град според теб?Оправи си координатната система!Нашите съграждани живеещи в тези блокове печелят много в бойкономиката,но обичат екстремните преживявания и затова не си ремотират блоковете?
   Ти какво искаш да на пиша,като гледам града?Че всичко е наред?Бъзикаш ли се?

  Хороскоп за 04.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Освободете се от напрежението, загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи. Добри новини.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес ще успявате. Ще реализирате плановете си дори по-добре от предвиденото. Близък човек ще ви ангажира с проблем, по който едва ли ще можете да сте му полезни. Не позволявайте хорските приказки да променят отношението ви към определена личност, защото тя заслужава повече внимание и уважение.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Обзети сте от творчески идеи, които горите от желание да споделите и осъществите. Предлага ви се чудесна възможност за изява. Ще се радвате на вниманието и обичта както на близките си, така и от страна на колеги и на хора, на които ще бъдете представени. Нова сърдечна тръпка ще ви разтърси и само вие знаете колко далеч искате да стигнете.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес ще отделите повече време на работата си, служебна, делова, лична или обществена. Довеждате до край започната задача и това ви кара да прецизирате детайлите, в очакване на добри резултати. Благоприятно развитие на делови въпрос, касаещ и близките ви, свързан с имоти, дела или други начинания.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще отбележите ново начало за бизнеса си или друга, обвързваща ви с перспективите си активност. Измежду нещата, които определяте за важни са професионалното ви утвърждаване и личния ви живот. За последното ще се погрижите повече, предвид растящите ви желания. Поява на нов човек в живота ви или подновяване на връзка с вече познат ще придобие по-дълбок смисъл за вас.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Разнообразната работа днес, която ви налага общуването с много хора, може да ви изнерви. Старанието ви да сте изрядни във всичко, с което се заемете, често ще бъде проблемно, и то не по ваша вина. Можете да разчитате на помощта на близък приятел, който няма да ви подведе. Независимо от всичко бъдете усмихнати и сърдечни с другите.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не всичко днес ще се подрежда според очакванията ви. Възможно де възникнат проблеми, чието решаване ще наложи компромиси от ваша страна. За да имате по-малко разочарования, ограничете контактите си до минимум. Бъдете уравновесени и резервирани към непознатите. Не парадирайте с успехите си. Ако го сторите може скоро горчиво да съжалявате.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Привличат ви непознати неща и затова едва ли днес ще се задоволите с обичайните си занимания. Опитвате нещо нестандартно, което ще помните дълго. Едва ли е трудно да ви привлече човек на своя страна, тъй като сте в настроение и лесно се съгласявате с привлекателни идеи. Ако започвате нещо днес, непременно го довършете, защото иначе ще си създадете двойна работа.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Радвате се на един полезен ден. Независимо от заниманията си ще запазите доброто си настроение и ще успеете да го предадете и на околните. Разбирате се чудесно с човек, който отдавна ви привлича и нищо чудно скоро отношенията ви да се задълбочат.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Разтоварващи занимания ще ви помогнат да се освободите от натрупаното напрежение и ще подобрят настроението ви. Заобиколете се с обичани хора, с които чувствата ви са взаимни. Неочаквани новини ще ви зарадват. Решението ви да помогнете на някого е похвално и ви прави чест.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ако трябва наложете усилия за да намалите темпото и да не сте все заети и активни просто по навик. Важно е да проявите благоразумие. Днес не всичко, което ви е доставяло удоволствие или ви е носело придобивки, ще ви въздейства по същия начин. Отделете от времето си и помогнете на близките си, но в никакъв случай не чакайте отплата.
  04 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Характерни за този ден са спокойствието и доброто настроение. Подхождате положително към всяко нещо, с което се сблъскате и това до голяма степен определя и добрите резултати, които постигате. Отпадат съмненията ви относно човек, когото сте считали за прегрешил спрямо вас. Имате чудесната възможност да се отпуснете и забавлявате вечерта.
  04 юни 2020
  Последни новини