Опасности от покривите дебнат минувачи в центъра на Димитровград

    В редакцията днес получихме два сигнала за опасни елементи, дебнещи от покривите на блокове по бул. България /центалната пешеходна алея/ в Димитровград. Сигналите започнаха да пристигат след като се развилня бурен вятър в града.

    Първата информация бе за ламарина, висяща от покрива на блок №1 на бул България. За опасността гражданите са сигнализирали на местната противопожарна служба, за което пожарникарите посетиха адреса, за да преценят заплахата.

    Другият елемент от покрив, за който получихме сигнал днес, бе на съседния блок №3, където на чупката на блока с блок №1 на ул. Лайпциг до тото пункта виси застрашително за преминаващите хора част от рушащия се покрив. Там видимо има опасност и от падащи керемиди и мазилка.

    Препоръчваме ви да се движите по-далеч от сградите, за да не пострадате от падащи от тях предмети. Бурният вятър в Димитровград отвя и множеството щандове за мартеници в центъра на града, които не можаха да ги удържат от силните пориви на вятъра.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Dd
      dd
      6 -5
      18:04, 26 фев 2020
      Изключителният прогрес под ръководството на ГЕРБ доведе до невиждан разкош и богатство.Толкова цъфтим,че всичко се разпада.
      • Go
        Gogov
        5 -3
        07:33, 27 фев 2020
        Толкова си малоумен, че думи нямам . Като ти се запуши тоалетната във вас пак ли Герб ти е виновен, или "държавата " ,пък може и Костов да изкараш даже. Който си има собственост има и задължения, тоест трябва да си я поддържа.
        Ама нали е най-лесно да седнеш и да напишеш един невероятен коментар, колко е зле положението в държавата ( няма значение коя партия е на власт).
    • 2
      Dd
      dd
      4 -1
      10:52, 27 фев 2020
      Толкова ти е умен коментара,че не различаваш тоалетна от центъра на Димитровград!Не схващам целта на коментара ти?Единственото обяснение е,че си на герберската/кметската хранилка.
      Очевидно не схващаш и контекста,затова ще обясня,като на умен.
      Вашият върховен лидер ген.Бойко Борисов се хвали с рекодни растежи,кредитни рейтинги,със завръщащи се българи с цъфтяща икономика,заводи....
      Така ли изглежда процъфтяващ град според теб?Оправи си координатната система!Нашите съграждани живеещи в тези блокове печелят много в бойкономиката,но обичат екстремните преживявания и затова не си ремотират блоковете?
      Ти какво искаш да на пиша,като гледам града?Че всичко е наред?Бъзикаш ли се?
    Последни новини