Илон Мъск призна, че е 3000-годишен вампир

От Илон Мъск можем да очакваме всичко, предимно нестандартни бизнес идеи, които успява да превърне в милиарди. А, според някои този негов успех се дължи не толкова на знания и рискове, колкото на едно друго негово умение - дa пътува във времето.

Подобни конспиративни теории се тиражират в социалните мрежи от известно време. А в основата им и приликата между Мъск и военния пилот от Първата световна война Реймънд Колишоу.

Той умира през 1976г. - пет години преди собственикът на Тесла да се роди. Това обаче не спира някои хора да продължават да използват неговата снимка като "доказателство", че Мъск може дa пътува във времето.

Именно затова винаги е напред с технологиите и успява да предлага иновации, за които не сме си и помисляли, смятат поддръжниците на тази теория. Те не сe притесняват дори дa коментират публикации на Мъск в Twitter, за да бъде той напълно наясно с тяхното мислене, пише Independent.

След поредния подобен коментар, милиардерът реши да отговори на спекулациите. "Истината е, че аз съм 3000-годишен вампир. Голямо изпитание е да приемам всички тези различни идентичности през вековете.", коментира саркастично Мъск.

Това не е първият случай, в който създателят на Tesla е набеждаван за човек със свръхчовешки възможности. През 2017 г. бившият изпълнителен директор на Twitter Дик Костоло заяви, че милиардерът явно е овладял пътуването във времето, защото за него денят видимо има повече часове, отколкото за останалите. Или просто идва от бъдещето...

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ха
    хаха
    1 0
    10:06, 28 фев 2020
    просто е по работоспособен защото обикновено е дрогиран хаха
Последни новини