Предстои обсъждане на програма за качеството на въздуха в Хасково

Община Хасково уведомява всички граждани и заинтересовани страни, че на 02.06.2020 г. от 11:00 ч. ще се проведе уебинар за обсъждане на „Програма за качеството на атмосферния въздух на община Хасково за периода 2021-2025 година“. Проектът на програмата е достъпен на следния линк тук.

За да заявите Вашето участие е необходимо да попълните регистрационна форма по-долу.

Уебинарът e онлайн форум, чиято цел е да информира заинтересованите лица за целите на програмата, приложимите мерки, които трябва да доведат до намаляване на емисиите, сроковете за прилагането на мерките, възможните финансови източници и отговорните институции. Лектори на събитието ще бъдат колектив от „Енергийна агенция - Пловдив“.

Участието в уебинара е безплатно, но е необходима регистрация.

Линк за регистрация тук.

След попълване на регистрационната форма, ще получите имейл с потвърждение и линк за достъп до уебинара. Уебинарът ще се проведе през платформата Zoom.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    ..
    .....
    8 -1
    17:59, 28 май 2020
    Абсолютен смях...отново ще бъдат усвоени и откраднати едни пари от едни хора
  • 2
    От ГРОБ/ДПС Дайте
    пари на Кауньте за да ползват само ток за отопление
    както по време на
    Социализма :)))
  • 3
    11
    11111
    7 0
    19:17, 28 май 2020
    гледали двама лекари един старец да се влачи по улицата...единият казал...сигурен съм че има артрит...вторият-не колега...по точно хронична сърдечна недостатъчност...дай да го питаме...погледнал ги стареца и казал....да имате 2 лева за хляб...бил с хронично недохранване...и някои след 30 години разруха и бедност...умуват за чистия въздух...просто е цинично...
  • 4
    Ja
    Jack Bauer
    9 -1
    22:04, 28 май 2020
    Да ви спестя времето за провеждане на уебинари, семинари и т.н. - изселете църните от града и въздухът ненадейно ще стане по-чист, водата ще спре да изчезва по трасето и ще има куп други положителни промени.
Последни новини