Родители под чехъл и още премиери по FOX LIFE и FOX CRIME през юни

FOX LIFE

Родители под чехъл, сезон 1
От 2 юни, 2020 г., вторник @ 22:00 ч.
Премиера за България

Комедиен сериал за работническо семейство от Атлантик Сити, в което двойка родители се опитват да отгледат четирите си деца. Три от тях са доказани гении.

В ролите:
Джейсън Бигс – Майк
Маги Лоусън – Кей
Тиша Кембъл – Рита
и др.

Американска съпруга, сезон 4
От 18 юни 2020 г., четвъртък @ 22:00 ч.
Премиера за България

Кейти Ото е уверена и непримирима съпруга и майка на три деца, която живее с несъвършеното си семейството в богатото градче Уестпорт, Кънектикът, където е пълно с „перфектни“ майки и техните „перфектни“ деца. В нейния съвършено несъвършен свят, Кейти не е сама. Там е и съпругът ѝ Грег Ото, който винаги я подкрепя по всякакъв начин. Там са също най-голямата им дъщеря Тайлър, която е поела по „перфектния“ си път, синът им Оливър, който има една-единствена цел в живота – да стане богат и най-малката дъщеря, Ана-Кат, която има нужда от помощ и наставления, за да не свърши като всички останали. Кейти има също и своите най-добри приятелки – Анджела и Дорис – които винаги я съветват и ѝ помагат да стои здраво стъпила на земята. Въпреки всички свои недостатъци, Кейти иска само най-доброто за семейството си и е готова да се бори със зъби и нокти за него.

В ролите:
Кейти Миксън като Кейти Ото
Дидрик Бейдър като Грег Ото
Даниъл Димаджо като Оливър Ото
Джулия Бътърс като Ана-Кат Ото
Мег Донъли като Тейлър Ото
и др.

Поднови или продай: Ванкувър, сезон 3
От 4 юни 2020 г., понеделник – петък @ 14:10 ч.
Премиера за България

След успеха на поредицата „Поднови или продай“, тази нова продукция показва различни семейства във Ванкувър, заедно с интериорния дизайнер Джулиън Харис и агента на недвижими имоти Тод Талбът. „Поднови или продай: Ванкувър“ помага на семействата, които изпитват трудности с техните жилища, защото вече не отговарят на нуждите им. Те може да са надраснали дома, който някога са обичали или просто блясъкът му вече да не е същият – това поставя собствениците пред дилемата дали да го подновят или продадат. Подновяването зависи изцяло от Джулиън, която трябва да накара собствениците да се влюбят отново в своето жилище със списък от задължителни подобрения. В същото време Тод е решен да убеди участниците да се преместят в новото мечтано жилище. Още от самото начало става ясно, че има ясно изразено разделение сред собствениците – едни искат да се преместят, докато други искат да останат.

Водещи:
Джулиън Харис
Тод Талбът

FOX CRIME

Клуб „Оцелели“, сезон 1
26 юни 2020 г., понеделник @  22:00 ч.
Премиера за България

Този нов динамичен сериал представя полицейските разследвания по един различен начин. Бивши любовници, които са се спасили от смъртоносните челюсти на голямата бяла акула, се събират отново, но този път, за да преследват убийци. В този сериал взаимоотношенията са на първо място, а престъпленията на второ. Поредицата ще ни пренесе отвъд обичайните стаи за разпити и криминални лаборатории, до вълните, които се разбиват по емблематичните плажове на Сидни и огретите от слънце води на Харбър.

В ролите:
Тод Ласанс
Аш Рикардо

Военни престъпления: Ню Орлиънс, сезон 3
15 юни 2020 г., понеделник – четвъртък @ 22:55 ч.
Премиера за канала

След като хиляди секретни правителствени файлове са откраднати, екипът издирва нелегална хакерска група съоснована от стария познат на Прайд, Елвис Бертранд, който е известен с това, че разкрива публично висши корумпирани лица в Ню Орлиънс. Стивън Уебър се завръща в ролята на кмета Дъглас Хамилтън.

В ролите:
Скот Бакула
Роб Керкович

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини