"Къде са тези пари?" пита Васил Божков. Продължение на комикса с банкови извлечения за огромни суми в брой

Задочният диалог между обвиняемият Васил Божков и прокуратурата преминава във фаза на ускоряване. След като от държавното обвинения публикуваха снимки на още артефакти, иззети от приземния етаж на офиса на бизнесмена, той публикува не един, а два поста.

В първия от тях той пита риторично къде са милионите му и показва, вече не в комикс, банкови извлечения за тегленето на големи суми в брой.

"Февруари тази година Влади Горанов ми назначи данъчна ревизия. Тя ще установи, че след плащане на всички данъци съм теглил огромни суми в брой от личната си сметка.

Всичките ми останали разходи са плащани по банков път.

Тези пари не са налични в брой. Къде са?"

Малко по-късно Божков публикува втори пост, посветен на обнародваните от прокуратурата днес снимки. Той твърди, че те са заснети през февруари, а служители на Фондация „Тракия“  са били принудени да вадят предмети от хранилищата и да ги оставят по земята.

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Зр
    Зрител
    18 -1
    10:49, 2 юни 2020
    Ето така ставаш интимен с някоя миска, например мис Гащи, купуваш вили в Барцелона за милиони, Кайени, бутици в Барса и охолен живот за наложници. Който не е гледал една комедия от 80-те „История на Света“ как заседава Римския Сенат и за това дали да строят къщи за бедните или да осигуряват още пари и привилегии за богатите, вотът на Сената единодушно е: „Да го духат бедните !“ – „Nil nove sub Sole!“
  • 2
    Ма
    Магаре
    20 -2
    11:46, 2 юни 2020
    Най-богатият българин отдавна е бойко борисов!
    Вярвам,че божков казва истината и самата истина. И Националните телевизии не коментират, мисирките очакват инструктаж!
    Следва най-страшното за Шайката – кинжалния удар на Божков – зачертнатите имена на „получателите“ лъсват безжалостно! И започва трагедията за самозабравилите се крадци!
  • 3
    Ба
    Бай Генчо
    21 0
    13:27, 2 юни 2020
    Сега Горанов пренебрежително ще каже, първо: че няма спомен. Второ: че Божков ги е похарчил кеш по курви. Боко ще хукне от зори по пътищата с джипа, само и само да не упражнява правомощията си на премиер като всеки нормален човек на този пост. Гешев още спи, но като се събуди, ще тръгне за Горно Нанадолнище, нахлупил каскета, за да обгрижва клетите окрадени и пребити старци, защото народната милиция е безсилна, а всъщност това й е работата. Така че нищо ново няма да стане. Освен няколко надути и лицемерни фрази за Ботев.
  • 4
    To
    toro
    18 0
    14:50, 2 юни 2020
    Хора, давате ли си сметка до къде сме я докарали. Всеки ден очевадни сигнали за далавери и корупция, а ние сме като каталясали магарета, приели всичко и оставени ей така да живуркаме на произвола на съдбата. Живеем в тъп филм, в който смисъла се състои анонимно да пишем като мишки постове в социалните мрежи, тайничко надявайки се някой някъде нещо да направи и подобри.
    • Ха
      Хаха
      1 -7
      16:02, 2 юни 2020
      И си прав, и не си. Даваме си също сметка, че това... Виж коментара
  • 5
    Да
    Дамян
    0 -1
    20:57, 2 юни 2020
    Отворко,ама през няколко граници. Защо не дойде , не представи документи и да ги разбие.Мразя когато някой е избягал с посрани гащи и подлайва иззад оградата.
Последни новини