32 °C

Жена се размина на косъм от злополука, вятър повали керемиди, клони и стена в Димитровград

  Силният вятър с ураганни пориви в Димитровград създаде множество опасности за хората в ранния следобяд на 5-ти юни.

  На една от натоварените пешеходни улици - Ромен Ролан, която е осеяна с множество магазини и хората минават в непосредствена близост до блоковете, керемида падна на сантиметри от жена, излизаща от магазин за детски стоки, разказа собственичката му.

  Жената е излизала от обекта и точно зад нея пада керемида от покрива върху стъбищата. Жената се е разминала със смъртта за секунда-две, разказва Пламена. "Тъкмо слезе от стъпалото и керемидата падна зад нея, дори напука плочката на стълбата", сподели шокираната млада жена.

  По улицата има много опасности, сподели и друга магазинерка от съседен обект, днес цял ден падат клони от големите дървета над улицата, имат много изсъхнали клони и цял ден ги гледаме как се вият от вятъра и се чупят и падат, истински късмет е че някой от по-големите клони не се е стоварил върху кола или човек. В момента, в който жените разказваха за опасностите, които дебнат коли и минувачи по търговската улица, един клон падна на сантиметри от едната жена. Клонът падна върху автомобил и огъна ламарината му на мястото на сблъсъка. А това можеше да е върху нечия глава и с тази сила можеше да убие човек, коментираха жените.

  Казаха, че не знаят към коя институция да се обърнат, но някой трябва да се погрижи и покривите да са обезопасени и всяко дърво да бъде окастрено от изсъхналите клони, за да не застрашават хората и автомобилите по улицата.

  Силният вятър изкорени дърво в Димитровград, падна върху беседка

  Днес силният вятър повали и голям клон от дърво по централната пешеходна алея на Димитровград, както и стенно пано на местна игрална зала, намираща се на бул. "Димитрър Благоев" 3. При двата инцидента няма пострадали хора и нанесени материлни щети, но ураганният вятър продължава и застрашава живота и здравето на хората по улиците.

  В Димитровград все още съществува проблема с неподдържаните стари блокове в центъра на града, от тях от години падат части, като е имало и пострадали хора.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (2)

  • 1
   Дг
   Дгд
   1 -8
   15:59, 6 юни 2020
   Да отрежат дърветата. Проблема решен. Виж коментара
  • 2
   От
   Отговор
   8 0
   22:36, 6 юни 2020
   През живота си ако беше посял поне едно дърво , нямаше да ръсиш глупости !

  Хороскоп за 02.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Обградени с внимание и нежни чувства, ще бъдете провокирани към творчески и лични изяви. Развитията ще са благоприятни за бизнеса, кариерата и партньорствата. Ще ви зареждат с добри очаквания, което ще неутрализира тревогите ви.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Работата ви по спешна задача ще продължи и днес, независимо, че може да имате и други планове. Ще бъдете изкушени от възможността да получите повече и това ще ви направи по-активни. Финансите ви ще нараснат и това ще се отрази добре на семейния ви бюджет. Духовни практики ще ви заредят с енергия и направи денят ви приятен.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Изпълнението на задачите ви изисква да положите повече усилия днес, но ще се справите. Ще имате подкрепата на сътрудниците си и на хората, на които не сте безразлични. Проблеми от здравословен характер може да притеснят някои от вас. На първо време ще прибегнете до само лечение, но консултацията със специалист е задължителна.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес сте от галениците на съдбата. Ще получите оферта за нова дейност, която ще съвпада с вашите възможности и нагласа. Само ще трябва да пренебрегнете някои от домашните си задължения, за да си набавите достатъчно средства. Възможен е здравословен проблем при някои от вас, свързан с очите. Не позволявайте от преумора да стигнете до разбалансиране и неадекватност. В движение отстранявайте плявата. Иначе препятствията само ви амбицират и укрепват волята ви.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес ви очаква среща със стар познат, която изключително много ще ви разведри. Отидете на кино, театър или концерт, за да се забавлявате пълноценно. Не говорете за проблеми и неприятности, споделяйте единствено хубави страни от живота си.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще получите предложение, за чието осъществяване имате ярки възможности. Доходите на повечето ще се определят като добри. Към тях може да се прибави късмета, който ви очаква днес. За някои се очертава делово пътуване. Възможни са трудности в интимните взаимоотношения. Необходимо е да проявите повече настойчивост в контактите. Като цяло съдбовни шансове за реализация.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще спечелите уважението на околните, ако ги насърчите да работят за собствения си просперитет, така, както го правите за себе си. Обединените ви усилия ще ускорят благоприятно развитието на събитията в посоката, която всички желаете. За други решаване на имотен въпрос.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Започвате седмицата с добри перспективи за професионалната ви кариера. С помощта на влиятелно лице ще успеете да постигнете напредък и да заемете по-горна позиция в йерархията. Романтично влечение ще ви помогне да понесете по-леко натовареността и да наситите душата си с хубави емоции.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Информация, която очаквате ще ви направи по-раздразнителни, събуждайки у вас съмнения и нездрави мисли. Не избързвайте с решенията си, проверката е начина да разберете истината. От друга страна е добре да помислите върху приоритетите си, пренареждането им ще даде старт на нещо градивно и полезно за бъдещето ви.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Получавате интересна оферта за работа и се колебаете как да постъпите. Съветът е да не действате прибързано, а да помислите спокойно и да изберете нещото, което на вас най-много ви допада. Перспективите са добри, но не очаквайте нещо необикновено. Освен това ще трябва да се разделите и с чувството си за превъзходство, което така силно ви владее.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Залавяте се с различни задачи и повечето от тях ще завършите успешно. В службата са възможни забележки по ваш адрес, но ако си премълчите ще бъде по-добре. Вечерта ви ще мине спокойно, отдадени на семеен уют. Вълнувате се от въпросите касаещи ваши близки и сте склонни да им помагате по всякакъв начин.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Успешен делови ден очаква Рибите. Интуицията ви до голяма степен ви помага при професионалните ви ангажименти. Коректното ви отношение към вашите делови партньори ще бъде възнаградено под формата на голяма услуга.
  02 юли 2020
  Последни новини