Да се завъртиш на кръговото наобратно - Видео

В неделния ден, покрай засиления трафик в Димитровград заради неделния пазар, стават редица комични и понякога опасни ситуации по улиците и булевардите в града.

Могат да се видят забавни и до някъде притеснителни случки. За 30 минути престой около кръговото кръстовище на входа на града, успяхме да се развеселим на няколко интересни ситуации. Забелязахме шофьорка да минава през кръстовището с баничка в ръка, да видим как се превозват пътници в багажника на автомобил, натоварени автомобили с дини, чиито задници почти стържеха асфалта и най-комичното, но и опасно - шофьор, който се завъртя в обратна на движението посока на кръговото кръстовище.

Шофьорът, объркал посоката за придвижване в кръговото, бе с хасковска регистрация, което води до мисълта, че не минава за пръв път по този участък. Въртящия се наобратно по посока на движението автомобил се усети едва когато видя идващия срещу него джип, който му наду клаксона. Шофьорът, усетил грешката си, включи задна предавка, за да коригира посоката си на движение.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    То
    Тони
    5 -1
    10:33, 21 юни 2020
    Хахахах... Колко трябва да си “сложен” за да го направиш това :)
  • 2
    Пъ
    Пътуващ
    3 -1
    10:56, 21 юни 2020
    Ситуацията наистина е много жалка
    Поне аз в рамките на 2-3 месеца съм засичал още 5 шофори които карат в насрещното в кръговото.За жалост не успях да ги снимам защпто застрашават живота на хората
  • 3
    Аа
    АА
    5 -1
    11:12, 21 юни 2020
    Малоумници къде ви е акълът ако въобще го имате .долни жалки същества .
  • 4
    Хх
    Ххх
    3 0
    11:21, 21 юни 2020
    Това се случва постоянно там. Кърджалии и дахлии!
Последни новини