Забраниха скачането с велосипеди по стълбите под монумента „Света Богородица“

Изображение 1 от 4

    „Скачането забранено с велосипеди“. Този надпис е положен на каменните плочки по междустълбищните площадки под монумента „Света Богородица“.

    Работещи в обекти наоколо заявиха, че маркировката е от около две седмици. Според тях това се е наложило заради честите атрактивни изпълнения с колела и тротинетки от младежи, които понякога създават предпоставки за инциденти.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Пи
      питам
      2 -2
      18:42, 5 авг 2020
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
      • Ба
        ба' Иван
        8 -3
        18:50, 5 авг 2020
        гърбав = лъжец = крадец
    • 2
      Свинарите от Форуком маркират територия. Много им скачате пред офисите и вдигате гюрултия, не могат да си въртят схемите от вашите колела. Все пак родителите ви трябва да бъдат ограбени и измамени.
      • Ма
        Марин
        14 0
        11:27, 6 авг 2020
        Надписът е по искане на майките, които се притесняват, че малките им деца са в опасност от засилени скачащи велосипедисти, които се спускат с дива скорост по стълбите от Богородица. Няма проблем децата да си скачат на воля, стига да не застрашават живота и здравето на другите деца.
    • 3
      Пе
      педаловрътко
      11 -4
      23:58, 5 авг 2020
      правилно, педалите са за въртени , а не за скачане. аз си въртя педалите и си доставям неописуемо удоволствие.направо се начишкам.
    • 4
      Ге
      Гешката
      6 -8
      09:52, 6 авг 2020
      Това са на Ангел-толбумбата идеите глупави!Мисирката на Цвети!Като куменце върви след него!Да си оправят к***ския персонал от които за пари прави всичко по колите!Не да драскат по пътищата.Лумпенска идея!Трабваше да пише: е***нето с персонала забранено!
    • 5
      Бо
      Бони
      3 -1
      15:00, 6 авг 2020
      Скачат направо върху пешеходната пътека с бясна скорост. Спирам да да минат хора, те минават, оглеждам се в двете посоки, няма никой, потеглям и бам пред колата сякаш от небето паднаха двама. С луда скорост продължиха на долу
    Последни новини