Бивша зам.-министърка: Мъжът ми спи с 4-годишната ни дъщеря

Тези обвинения отправила Бужка Лукич преди 3 г. към съпруга си Пламен Тотоманов

Преди три години бившата зам.-министърка на държавната администрация Бужка Лукич изпарява мъжа си е съда, обвинявайки го, че поддържа интимни отношения с 4-годишнината им дъщеря, пише “Блиц”, цитирайки “168 часа”.

Майката настоява за пълни родителски права, но по време на делото всички свидетели отричат да е имало посегателство от сексуален характер върху детето. Съдът оправдава Пламен Тотоманов, но Бужка Лукич не спира да сипе обвинения. Юристи разкриват, че не са редки случаите, при които жените обвиняват съпрузите си в сексуално насилие над децата, за да ги изнудват за пари, за имущество или пълно попечителство. Тези дела дори са станали модни. а в хода на делата често се стига до тотален обрат в показанията на майките.

Смущаващото е, че всичко това става пред очите на децата и те са най-потърпевшите в случая. Бившите съпрузи повеждат ожесточена война, в която залогът са децата. Вместо да се опитват да не ги лишават и от единия, и от другия майките са готови на крайни мерки, за да достигнат до крайната си цел. Понякога причината за подобно отношение е изневярата на съпруга.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини