Николета ражда в частна клиника, петима лекари израждат

Екип от цели петима лекари ще ръководи раждането на Николета Лозанова, което ще протече в частна клиника в София, издадоха нейни близки.

Засуканата половинка на футболиста Валери Божинов изпадала в истински шок, само при мисълта за предстоящото събитие и даже настоявала за привличането на още медицински капацитети.
Поради тази причина Николета най – вероятно ще роди със секцио, за което вече стана въпрос многократно. Страховете на красавицата от приближаването на радостния момент нараствали прогресивно и тя принудила мъжа си да профука луди пари за специалисти.
Според приятели на моделката, вина за страховете си имала най – вече самата Николета, която от самото начало хукнала по болници и акушер – гинеколози, за да следи стриктно за състоянието си. Освен това изчела и страшно много литература, но на моменти прекалила с описваните случаи на трудна бременност и раждане, което породило засилващата се тревога.
Самият бъдещ баща правел всичко възможно, за да е спокойна Лозанова. Наред с останалите неща, Валери заяви преди около две седмици, че възнамерява да присъства на раждането, за да даде морална подкрепа на жена си. Той не се и замислил да плати за екипът специалисти близо 10 000 лева, само и само да е сигурен, че всичко ще мине както трябва, пише skandalno.net.
Николета изпаднала и в нова фобия напоследък, допълват семейните приятели. Избягвала да купува обикновени провизии, а ежедневно пръскала стотачки, за да си набави биохрани, които според нея не били канцерогенни.

Hotnews.bg

Източник: hotnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини