Димитровград домакинства на Каменица ФЕН купа

Димитровград ще бъде домакин на регионалния полуфинал на "Каменица ФЕН купа" този уикенд

За пръв път Димитровград  ще бъде домакин на Каменица ФЕН купа, който е най-големият турнир по футбол за непрофесионалисти в България.  

На 07 и 08 юли на стадион "Раковски" ще се проведе регионалния полуфинал на турнира за региона на Хасково, Кърджали, Смолян.

Спортната проява ще ознаменува и 10-годишния юбилей на турнира, коментира Костадин Крантев от пресслужбата на Каменица ФЕН купа.

Според предварителните планове,  надпреварата ще открие емблематичният треньор Димитър Пенев, а след мачовете по програмата, ще има демонстративна среща между местната власт и футболисти-ветерани.

Организаторите са предвидили и серия атрактивни игри за точен и силен шут, томбола и много награди. Ето и пълната програма на турнира в Димитровград.

7 юли (събота)

·         09:00 – 17:00 ч. – мачове от програмата на Каменица ФЕНкупа 2012

·         12:00 ч. – официално откриване на турнира с участието на Димитър Пенев

·         12:20 ч. – демонстративен мач  между отборите на местната власт и ветераните

·         10:00 – 17:00 ч. –  серия атрактивни игри – „Точен шут”, „Силен шут” за оригинален екип на Челси от Samsung и „Гол от центъра” за оригинални артикули на Шампионската лига и Ford

8 юли (неделя)

·         09:00 – 13:00 ч. – мачове от финалната фаза на турнира

·         10:00 – 12:30 ч. – допълнителни серии на игрите и финал на „Точен шут”

·         12:00 – 12:45 ч. – томбола и връчване на специалната награда на Ford – SPA&test-drive уикенд в Банско за един от всички участници в игрите

·         12:30 ч. – финален мач за излъчване на победителя

·         13:00 ч. – церемония по награждаване на победителите, определяне на участника в „звездния мач” с Христо Стоичков през м. септември, награждаване на един от всички гласували с 32-инчов телевизор Samsung

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини