ФК Димитровград почна подготовка с нов помощник-треньор, привлича юноши от ЦСКА

20 футболисти се явиха на първата тренировка на ФК Димитровград 1947
Треньорът Митко Добрев

20 футболисти започнаха предсезонна подготовка във ФК "Димитровград" 1947 на стадион "Миньор". Запазва се ядрото, с което отбора участва в първенството преди лятната почивка.

Димитровградчи ще играят без Влади Узунов, който вече е в отбора на "Калиакра", а Ники Киров ще се състезава с фанелката на тима на Свиленград. Отборът на Димитровград е напуснал и Георги Христов, който през новия сезон ще играе за "Любимец".

Заявка, че ще вземат двама юноши от ЦСКА направи пред Dimitrovgrad.bgvesti.net треньорът на димитровградчани Митко Добрев. По думите му, футболните надежди ще се обиграват тук, защото школата ни е известна като ковачница на кадри.

През новия сезон отборът ще разчита на няколко млади попълнения от Димитровград, като идеята е да се заложи на юношеския спорт, който да изгради един силен отбор впоследствие.

ФК "Димитровград" е водил преговори с Робърт Петров и Владко Иванов от ЦСКА, но идването им тук може да стане много трудно.

Затова треньорския шаб ще разчита на юноши от армейската школа. Средната възраст на ФК Димитровград е 21 години, припомни още Добрев.

Целта и през предстоящия футболен полусезон ще бъде да играем добър футбол и да радваме феновете, обяви Добрев. Развитието на детско-юношесткия футбол също е сред приоритетите на управата на ФК "Димитровград" 1947.

На нов модел на работа залагат от димитровградският клуб. Тук вече пристигна Христо Георгиев, който ще е помощник-треньор на Добрев. Футболистът е играл в "Локомотив" -София, но е димитровградчанин. Идеята е представителния и юношеския отбор да работят и се подготвят заедно, поясни мениджърът.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Треньорът Добрев има свои помощник- Христо Георгиев, играл в "Локомотив"-София

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини