Oбири и грабежи в морските ни курорти

Зачестяват сигналите за обири и грабежи в морските ни курорти.

От полицията в Бургас съобщават за редица подобни престъпления, станали само в рамките на едно денонощие.

Вчера в Районно управление ""Полиция - Поморие" е получено съобщение от 45-годишна руска туристка, отседнала в Поморие, за това че след разбиване на входната врата е проникнато в апартамента й, откъдето са откраднати 500 евро, златно колие с обеци и цифров фотоапарат.

18-годишен младеж от Велико Търново, наел квартира в Слънчев бряг, се оплакал, че от там са откраднати 900 лв. Крадецът влязъл  през отворената балконска врата.

В Районно управление Полиция - Несебър е получено съобщение от 45-годишна шотландска туристка, отседнала в Слънчев бряг, за това че от хотелската й стая, е извършена кражба на сумите от 1 100 лева и 135 паунда, съхранявани в дамско портмоне в чантата, оставена без надзор в стаята.

Немска туристка, отседнала в Слънчев бряг, се простила с мобилния си телефон и сумата от 800 лв., оставени без надзор на масата в хотелската стая.

В Първо Районно управление „Полиция" - Бургас е получено съобщение от 30-годишен мъж от Шумен, за това, че тръгвайки си от бургаския плаж заедно с дъщеря си, е нападнат от четирима непознати (трима мъже и едно момиче), които му отнели мъжка чанта, съдържаща два мобилни телефона, лични документи, две кредитни карти и сумата от 350 лв. Извършителите се издирват.

От площада в Приморско, е извършена кражба на детска люлка, работеща с монети. Тя представлявала две залепени кончета, като стойността й е в размер на 400 лв. Работата по случая продължава.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини