Лейди Гага само по шапка за "Вог"

Лейди Гага позира само по огромна розова шапка с пера за красива снимка, поместена във вътрешните страници на септемврийския брой на сп. "Вог". Той отбелязва 120-та годишнина на списанието.

Освен удивителната вътрешна снимка, ексцентричната певица краси и корицата на списанието, облечена в лилава рокля на дизайнера Марк Джейкъбс, която подчертава извивките й, предаде БГНЕС. Косата й е бухнала и както обикновено на лицето й няма много грим. Обяснението за това решение е дадено още на корицата на списанието: "Прическата е новият грим".

Певицата използва страницата си в Туитър, за да публикува снимка на корицата и съобщението: "Много съм развълнувана да публикувам септемврийския брой на "Вог". Снимките са на Мерт и Маркъс".

В интервюто към фотосесията певицата признава, че макар да е едно от най-известните лица в света, предпочита да се наслаждава на анонимни моменти, когато и където е възможно. Тя разкрива, че още обича да се чувства малко безотговорна и да се държи като деветнадесетгодишна. Певицата признава, че й харесва да се промъква в барове и да танцува гола или да прави секс на плажа.

"Аз съм напълно свободен дух, така че макар да не го виждате, все още намирам време за секс на плажа през нощта, когато няма никого наоколо", разкрива звездата.

Редактор: Калина Здравкова

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини