Футбол, тенис и плуване тренират димитровградчани за празника на града

Три вида спорт са залегнали в тазгодишната програма за празника на Димитровград, сред тях е и футбола на малки врати

С турнир по тенис на корт стартира в края на тази седмица празничната програма по повод 65-ия рожден ден на Димитровград.

В него традиционно ще вземат участие деца и възрастни участници от тукашната школа и други градове, поясниха организаторите на тържествата от общината.

Турнирът ще протече от 25 до 29 август на тенис кортовете до стадион "Раковски", където се очаква да се съберат много любители на този спорт. Началото е 9:00 часа.

В първия ден от празниците започна и турнир по футбол на малки врати. Мероприятието ще продължи от 25 до 29 август, а мястото е стадион "Раковски".

До момента участие в надпреварата са заявили 8 отбора от различни фирми и учреждения от града и региона. Началото на проявите е 18:00 часа.

Място в програмата са намерили и плуването и скоковете във вода. Те са планувани за 31 август на басейн "Химик" от 14:00 часа. На 25 август ще има водни игри, като мястото отново е басейна в комплекс "Раковски", а началото е 11:00 часа.

Скокове във вода и плуване ще има на 31 август на басейн "Химик"

Разочаровани останаха тази година любителите на плажния волейбол, тъй като този спорт не е включен в спортната програма на Общината. Причината е, че такъв турнир от тукашната администрация вече организираха преди месец на басейн "Химик".

Плажният волейбол отстъпи от спротната програма тази година

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини